|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια χρειαζομαι οτι πληροφοριες μπορειτε να μου δωσετε για τα δυο αυτα ειδη χρυσοψαρου..
ευχαριστω εκ των προτερων.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ποικιλίες χρυσόψαρων είναι.Απο απαιτήσεις τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω απο ότι ισχυει για όλα.Τα jikin συνήθως προορίζονται για χαμηλής στάθμης λίμνες.
Ποιος ο λόγος του ενδιαφέροντος σας ,αν επιτρέπετε; |
|
||||
|
||||
![]()
Σωκράτη, υπάρχουν jikins στην αγορά της Ελλάδας? Αν ναι τί τιμές έχουν? Ίσως να είναι το εντυπωσιακότερο χρυσόψαρο που μπορείς να δεις από πάνω σε μια λίμνη.
|
||||
|
||||
![]()
Mόνο σε φωτογραφία όπως και πολλά άλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενας γνωστος μου αγορασε αυτα τα ψαρια χωρις ομως να ξερει απαιτησεις κλπ και γι αυτο ρωταω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάθε αν μπορείς από που τα αγόρασε ειδικά τα jikin και πόσο;Αν έβαζες και καμμια φώτογραφια τους να δούμε περι τίνος προκειτε ,θα ήταν ότι το πληρέστερο και καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω απο λαμια αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος... για τιμη θα ξερω μαλλον αυριο.... παιζειθ παντα το ενδεχομενο να μην ειναι αυτο το ειδος, παντως στο πετ σοπ αυτα του ειπαν οτι ειναι και απο την περιγραφη ταιριαζουν...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως και να' χει, ευχομαι να είναι αυτά και να αναλάβει ο Σωκράτης καμιά αναπαραγωγή ποικιλίας. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|