|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να είναι κλειστό με το καπάκι απο πανω για καποιο λόγο; Εχω εναν eheim θερμοστάτη, και δεν κλεινει το καπακι.
|
||||
|
||||
![]()
εξαρταται απο το ποσο περιεργα ειναι τα ψαρακια σου να εξερευνησουν το φιλτρο.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
σ ειπα κ χθες μην βαζεις το καπακι. 6,5 χρονια εχω το ενυδρειο απο carrefour κ μια φορα πριν 3 χρονια ειχε μπει ενα ψαρι. τωρα κανενα apple snail θα μπει κ θα ξαναβγει! κ αν μπει ψαρι θα το βγαλεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δε χρησιμευει σε κατι αλλο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κόψε λίγο το καπάκι για να κάνεις τη δουλεία σου.
|
||||
|
||||
![]()
Eγω το εχω με καπακι και δεν ανεβηκε τιποτα μονο μια 2 φορες που γενεισαν τα σαλιγκαρια μου.
Αλλα απο οτι εχω διαβαση καπου κανει καλο το νερο που ξαναπεφτει στο ενυδρειο οταν κανει εξατμησει και γυρναει σε μορφη βροχεις ας πουμε απο το καπακι που εχει κανει υγρασια,. Ο Πανος θα ξερει καλυτερα να μας πη. |
|
||||
|
||||
![]()
snakepanos...δε μιλαμε για το καπακι του ενυδρειου αλλα το μικρο καπακι απο το κουτι του φιλτρου.
![]() το νερο που εξατμιζεται απο τη συγκεκριμενη επιφανεια ειναι αμελητεο αλλα και επισης παραμενει στο ενυδρειο αφου υπαρχει το καπακι του ενυδρειου.
|
||||
|
||||
![]()
Μην το βαλεις δν υπαρχει προβλημα απλα να το κοιτας που κ που μηπως μπει μεσα κανενα ψαρι.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ, ευχαριστω!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια για juwel record 600 βαση | spiros06 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-11-10 15:42 |
απορια για το φιλτρο... | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-03-10 22:06 |
Φιλτρο απορια | LunaDark | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-09-09 13:40 |
Απορια για φιλτρο Νο2 | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-01-09 08:52 |
απορια για φιλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-01-08 12:22 |