|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εχει φουσκωσει πολυ η κοιλια της
ειναι εγκυος 'η αρωστη?
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως φαινεται στις φωτο μου μοιαζει να ειναι αρρωστη...αν ηταν εγγυος θα ειχε ακομα τις μαυρες καθετες ριγες στην κοιλια της
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι τόσο πρησμένη και βλέπεις και τα λέπια της να έχουν σηκωθεί λίγο (κοίτα τη από πάνω για να καταλάβεις) τότε το πιθανότερο είναι να είναι άρρωστη (δεν θυμάμαι το όνομα της ασθένειας) αλλά από ότι ξέρω νομίζω πως αυτό είναι στα τελευταία στάδια της και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dropsy και λιγο πρωχοριμενο
|
|||
|
|||
![]()
ξερει κανενας καποιο φαρμακο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε αλατακι για αρχη και περιμενε δε θυμαμε ποιο ειναι το φαρμακο το ψαχνω
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχει σηκωμενα λεπια ειναι bloat , ταιζεις κοκκινο σκουληκι ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός, για το dropsy έλεγα και δεν θυμόμουν πως το λέγανε....
Κάποια στιγμή μου είχε τύχει σε μονομαχίνα και ήταν λιγότερο φουσκωμένη αλλά τα λέπια ήταν πεταγμένα.Ήμουν αρχάριος και κάποιος μου είχε πει για το bactopur της sera αλλά δεν το βρήκα τότε και την έχασα σε 3 μέρες.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η λύση είναι καθαρτικό αλας απο τα φαρμακεία. Αν και όπως την βλεπω, απο τις γκαπινες που έχανα σε αυτην την ασθένεια, έχει μια, το πολύ δυο μερες ακόμα. Και δυσκολο ακόμα και με το καθαρτικό αλας. Εκτός φυσικα αν είναι bloat, οπως λεει ο fishme, που και παλι είναι πολυ προχωρημένη η κατάσταση. Καλα, και εσύ την εβλεπες να τουμπανιαζει, δεν μπορουσες να ρωτήσεις νωρίτερα; ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι εγκυος...???? | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-08 16:21 |
Εγκυος η οχι??? | Andros | Αναπαραγωγή | 7 | 27-11-07 18:17 |
εγκυος | jimfytakis | Ζωοτόκα | 0 | 20-03-07 11:01 |
Εγκυος ξιφοφόρος | Cristos | Ζωοτόκα | 12 | 02-02-05 21:13 |