|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Πάμε πάλι από την αρχή... κάθε αρχή και δύσκολη... Σχέδιο 4
![]() Αξιολόγηση:
![]() Για να μην ξεχνιόμαστε.... σας μισώ.... με τα ποστς σας... με τις φωτογραφίες σας... με τα βιντεάκια σας.... σας μισώ αφόρητα.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() από χθες βρέθηκα και με ένα 60ρι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ήδη είμαστε στην αναζήτηση βάσης ή τραπεζιού και εν αναμονή της παραγγελίας για μικρά σαλιγκαροκελύφη σαν αυτά που είναι στο βυθό της λίμνης, ελπίζοντας πως θα βρω και τα μεγάλα σαλιγκαροκελύφη της ταγκανίκα... ΥΓ.: Όποιος ενδιαφέρεται για παραγγγελία από κελύφη ας μου στείλει ένα πμ, ώστε να μειώσουμε τα έξοδα αποστολής |
|
Εμφανίσεις: 4002
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μωρέ κελύφη έχω, από μια άλλη σαλιγκαροκατάνυξη, απλά έλεγα να πάρω καμμια σακκούλα με κοντά στα 300 μικρά έτσι για να έιναι πάνω από την άμμο και καμμια 10ριά από τα μεγάλα τα ορίτζιναλ ταγκανίκα... είπαμε να το πάμε για species tank, να το κάνουμε και ολοκληρωμένο το έγκλημα... |
|
||||
|
||||
![]()
σταματήστε ρε μεσημεριάτικα .... (μπλιαχ)
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρεις απ' αυτά, μέσα κι εγώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ, θα δω τι θα βρω και θα συννενοηθούμε...
να τα πάρω γεμάτα, να τα μαγειρέψουμε και να φάει και ο Λεωνίδας? |
|
||||
|
||||
![]()
Aν βρεις άδεια και αυθεντικά ίσως θέλω και εγώ....
|
|||
|
|||
![]()
τα μόνα αυθεντικά είναι τα γεμάτα... χιχιχιχιχιχιχι
αν βρω θα σου στείλω μήνυμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι τα πιο όμορφα σαλιγκαράκια της Τανγκανίκα
Neothauma tanganyicense (απ' αυτά θέλω) Paramelania damoni Cleopatra Johnstoni |
|
||||
|
||||
![]()
Σφυρίχτε και από εδώ όταν βρείτε κάτι!Μπορεί και να ενδιαφέρομαι αναλόγως και την τιμή βέβαια!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα κελύφη από τα ενήλικα apple snail τέρατα, δεν σας κάνουν;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Γιαννη. Νομίζω πως κάνουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σαλιγκαροτρόφοι και σαλιγκαροφάγοι, μη πετάτε τα κελύφη, τα θέλουμεεε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Κάθε αρχή και δύσκολη"........... | Νικατς | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-08-09 01:34 |
Κάθε αρχή και δύσκολη ...αλλά με ένα μονομάχο; | Helena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 20-06-09 00:16 |
κάθε αρχή και δύσκολη | koko | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 13-04-06 15:18 |
σχέδιο ενυδρείου 80χ50χ45 | civeng | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 23-05-05 12:48 |