|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, κανονική παρουσίαση δε κανω ακόμα διότι έχω πολύ δρομο αλλα βαζω μια φωτογραφια από το 98λιτρό μου το οποιο διαμορφωνω παραλληλα με το 200λιτρο για τυχον παρατηρησεις, συμβουλές κλπ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι ειναι αυτο το φοντο πισω?
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φαινεται.κ ωραιο το backround.diy?περιμενουμε πληρη παρουσιαση σε ολα!
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το φόντο ειναι πάρα πολύ απλό και δημιουργήθηκε εντελώς τυχαία. Φτιαχναμε κάτι με το γιο μου και είχαμε απλωμένα χαρτόνια. Επειδή ειναι μεγάλος γκούφυ έχυσε λίγο νερό σε ένα μεγάλο κομμάτι μαύρο χατόνι. Το εβγαλα εξω να στεγνώσει και παρατήρησα οτι όταν στέγνωσε δεν ήταν πια λείο αλλά εκανε βουναλάκια και ήταν ανάγλυφο. Και σκεφτομαι.... Δεν το βάζω φόντο;;;; και μου αρεσε πολύ...
Χρύσα |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως το φόντο είναι φανταστικό σαν 3D έγινε !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει δρομο ακομα το ενυδρειο σου ωραιο και το φοντο
![]() αυτο που θες κατα την γνωμη μου ειναι κερατοφυλλο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Το μικρό μου φυτεμένο. | paulos-ex | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 24-05-10 10:00 |
¶λλο ένα μικρό. | Τσιόνογλου Σταύρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 20-10-08 08:15 |
Μικρά Κίλλι | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 05-05-08 14:19 |
Ενα μικρό παράπονο | pani | Greek Aquarist's Boards | 2 | 11-05-05 11:49 |