|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα 90lt και ετρεχε με ενα eheim 2213 και βακτηρια (υγρο) για 30 μερες, Αρχικά εβαλα μεσα 2 αγγελοψαρα και 3 πλατυ και το αφησα 15 μερες. Μετά έκανα αλλαγη νερου-πλυσιμο φιλτρου νεα βακτηρια και έβαλα μεσα ενα silver shark και 3 πλατυ (αφου είχα ΝΗ3 =0) .Ξαφνικά εχω ΝΗ3 =1.Αποφάσισα να βαλω στο φιλτρο μου που εχει μονο σφουγγαρια να βαλω μακαρονι - βιλογικό υλικό - ανθρακα και νεα βακτηρια . Θέλω να ρωτησω αν η σκεψη είναι σωστή ? Ειναι αληθεια οτι μεσα στα σφουγγαρια που εχει το φιλτρο δεν θα γινει ποτε αποικια βακτηριδιων.
------------------------- Πριν λιγο προσφερθηκε καποιος να μου δωσει και μπολι....τωρα μηπωσ ειναι κλαύτερα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gdimit : 08-03-11 στις 22:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αλλο θα μπορουσα να βαλω στο φιλτρο? | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-03-10 14:18 |
Τι υλικα | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 15-01-10 17:27 |
υλικα για φιλτρο | σταυρος γ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-09-08 02:30 |
Τι φιλτρο να βαλω? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-05-08 10:30 |
υλικα για diy | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 26-07-07 15:29 |