|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σε ολους!!!
Ειπα και εγω να κανω μια γεννηστρα για να δω απο κοντα πως γινετε η αναπαραγωγη αυτων των υπεροχων ψαριων.Ειναι η πρωτη φορα που μπενω σε αυτην την διαδικασια και δεν σας κρυβω πως ειμαι πολυ ανηπομονος να δω τα πρωτα αυγα πανω στον κωνο. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια αυτη με συχνες ενημερωσεις απο την πορεια του ζευγαριου για να το παμε βημα βημα ολοι μαζι. Το ζευγαρι που εχω εχει πολλες γεννες μεσα στο κυριως ενυδρειο που το ειχα και σε ολες τις φορες ειδα ουριτσες,αλλες φορες εφτασαν να κολυμπανε τα μικρα αλλα μεχρι εκει.Γι αυτο πηρα και την αποφαση να τα βαλω μονα τους να δω αν τα καταφερουν. Η γεννηστρα ειναι 160 λιτρων που την χωρησα οπως θα δειτε στις φωτο για να μην εχουν σχεση τα ψαρια με την εισοδο/εξοδο του φιλτρου αλλα και για να μικρηνει ο χωρος ωστε να βρησκουν τα μικρα του γονεις τους. Απο φιλτρο εχω ενα fluval 305 γεματο με ματριξ απο το κυριως ενυδρειο και για φωτισμο εβαλα μια λαμπα 50w με θερμο φως γιατι καπου διαβασα οτι βοηθαει τα μικρα να βρουν τον γονεα αν ειναι pigeon. Να πω τελος οτι ολη η προσπαθεια ειναι αφιερωμενη στους Nick S3 και Sotiris7 που με μπριζοσανε για να κανω αυτο το εγχείρημα.
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφα πράγματα! Κανενα διακοσμητικό δεν θα βάλεις; Δεν στρεσαρονται τα ψάρια έτσι; Κανενα φυτό ή κανενα ξυλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Γίαννη πολύ ωραιο το ζευγαράκι σου
![]() Αντε με το καλό να δείς και δισκάκια!!!! Φίλε όποτε θέλεις έλα κερνάω καφεδάκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στη γεννήστρα δεν βάζουμε διακοσμητικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ! Δεν γνωρίζω, απλα ρωτάω! Απλα μου φαίνεται περίεργο που μπαίνουν σε τόσο αδειο χωρο να γεννήσουν. Θεωρητικά δεν πρέπει να νιώθουν άνετα για την διαδικασία αυτή;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ! Με επεισες!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η γαλανοματα. Μια ιστορια φιλιας. | Raven | ¶λλα ζώα | 86 | 07-01-11 15:23 |
Μικρη ιστορια με 2 εικονες | Raven | Bettas | 19 | 02-08-09 14:17 |
ελλαχιστα λίτρα γεννηστρας | Steve | Δίσκοι | 8 | 28-10-07 18:03 |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |
καθαριοτητα γεννηστρας | X_nikolas | Ζωοτόκα | 12 | 02-05-04 01:23 |