|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα και πάλι. Μετά από αρκετή καιρό χωρίς ενέργειες λόγω δουλειάς, μετακόμισης σε νέο σπίτι κτλ, λέω τέλος καλοκαιριού να στήσω το πρώτο μου ενυδρείο (διακαής μου πόθος από τα εφηβικά χρόνια). Φυσικά όλο αυτό το διάστημα διαβάζω ανελλιπώς το forumκαι νοιώθω σαν να ξέρω τους περισσότερους προσωπικά. Θέλω να στήσω ένα ενυδρείο (περί τα 200+ λτ) με χρώμα και κίνηση. Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο και καταλήγω είτε σε Malawiείτε σε FO. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να έχει ασχοληθεί και με τα δύο είδη, αν το κόστος του FOείναι αρκετά μεγαλύτερο, αν είναι εύκολο ένας αρχάριος να αρχίσει με FOκαι τέλος αν η συντήρηση του απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο. Ευχαριστώ και θα επανέλθω με αρκετά ερωτήματα ακόμη.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rio 240 malawi | tanalias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 23-02-12 10:13 |
malawi | παναθας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 08-03-09 22:51 |
malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |