|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!!
ειμαι σε φαση αγορας ενος καλου φακου macro για την canon 450d και θα ηθελα την βοηθεια σας.... μετα απο ψαξιμο και διαβασμα ειμαι αναμεσα σε 2... 1) Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM 2) Canon MP-E 65mm f_2.8 1-5x Macro photo θα ηθελα την γνωμη τον φωτογραφων μας....
|
||||
|
||||
![]()
Τον 1ο...δαγκωτό!
|
||||
|
||||
![]()
τον δευτερο αν και δεν εχει auto focus γιατι τον εχουν για πιο επαγγελματικο?? απο λιγα που διαβασα τον θεωρουν top...
εχει και ενα μεγαλο + την αναλογια 1-5χ γιατι λες το πρωτο εσυ??? ευχαριστω παντος...
|
||||
|
||||
![]()
Kοιτα και τον Τamron 90mm Macro που παιζει στα 380ευρο! Για την τιμη του πολυ καλος, κοιτα και για τον Raynox dcr-250 που ειναι μετατροπεας απλου φακου σε μακρο, αλλα μπαινει και σε μακροφακο για επιπλεον ζουμ! http://www.youtube.com/watch?v=dypVuhWUd6Y
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι κάτοχος και γνώστης DSLR θα έλεγα τον πρώτο για το IS και ότι είναι 10 χρόνια πιό καινούργιος από τον 2ο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η πλακέτα είναι τραβηγμένη με τρίποδο, το κουνούπι το ίδιο, αν το μεγεθύνεις βλέπεις τρελή λεπτομέρεια.
Το μυρμήγκι είναι στο χέρι. Μπορεί να βρεις απίστευτα καλύτερες, εμένα είναι από τις πρώτες που τράβηξα και τώρα περιμένω την άνοιξη Canon 100 μακρο χωρίς is ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Macro φακοι ? | africano | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 45 | 30-12-10 17:07 |
Χριστουγεννιατικα παιχνιδισματα του φακου. | Raven | Φωτογραφίες μελών | 27 | 11-12-09 14:22 |
Η λειτουργία Macro σε compact και D-SLR μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 28 | 03-05-07 10:20 |
Νεος φακος | Isidoros | Φωτογραφίες μελών | 7 | 15-04-07 11:02 |
Παιχνιδισματα του φακου | Pritanis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 23-01-07 16:39 |