|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
σε καρφουρισιο ενυδρειο 92 λιτρων εχει μια λαμπα 18w daylight tis sylvania κ εχω τοποθετησει το υποστρωμα τισ hobby aqualit θελω να τοποθετησω anubias που ειναι ανθεκτικα κ δεν θελουν λιπασμα κ διοξειδιο του ανθρακα. απο φωτισμο τι να κανω???
|
|
|||
|
|||
![]()
...Αν μεινεις στις ανουμπιες τοτε να μη κανεις τιποτα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ακριβως... Ειχα πολλές σε ενυδρείο χωρις καθόλου φως και δεν 'επαθαν τίποτε... Με ενα μέτριο φωτισμο εισαι μια χαρα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ποσες ωρες ανοιχτος ο φωτισμος?
|
|
||||
|
||||
![]()
απο 8 εως 12 εισαι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα βαλεις και αλλη μια λαμπα δεν θα κανεις κακο 18w ειναι πολυ λιγα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα καρφουρισια ειναι λιγο παραξενα στο καπακι!
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ απλο στο δικο μου εχει συνολο 3 λαμπες
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μην βάλεις τίποτα. Η λάμπα σου σε καλύπτει για τα φυτά που έχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
τα 0.18w/l δεν ειναι πολυ λιγα με αλλη μια λαμπα θα παει στα 36w/l που ειναι καπως καλητερα και θα μπορεσει να βαλει ενα καρο φυτα ακομα
οχι οτι θα εχει προβλημα αλλα ακομα και απο αισθητικης αποψης 0,18w ειναι πολυ λιγος φωτισμοις για να δεις το ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
καμια καλη πατεντα και για μας που θελουμε να βαλουμε 2η?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν ψάξεις στην ενοτητα diy εχει πατέντες. Μια απο αυτές έκανα κι εγω στο Aquael το καρφουρίσιο των 100 λίτρων. Πανευκολη και ανέξοδη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμα δεν βρεις ακρη στειλε μου πμ μια γρηγορη περιγραφη ειναι κλεμες με σιλικονη η λαμπα με δεστρες πανω στην σταθερη μπαλαστ/σταρτερ εξω απο το καπακι κατω στο επιπλο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικο καρφουρισιο με λιγα φυτακια | kostas_pana | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 04-03-10 19:04 |
Μπορει ενα καρφουρισιο να γινει ομορφο?-Φορος τιμης στον RAVEN | kwstas_original | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 41 | 07-02-10 13:25 |
εσωτερικο καρφουρισιο φιλτρο η οχι? | yannakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 27-01-10 03:12 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |