|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια θελω τα φωτα σας.
Κανουν δουλεια αυτες οι ταιστρες, και αν ναι ποια προτεινετε με βαση την εμπειρια σας? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ένα search. Θα βρείς και άλλα εκτός από το λινκ που σου έδωσε ο george, και πιο πρόσφατες συζητήσεις περί ταιστρων.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πήρα το καλοκαίρι αυτή την ταϊστρα και δεν μου έβγαλε ακόμα κανένα πρόβλημα... Τώρα εσύ απλά τσέκαρε να την πάρεις με την καλήτερη τιμή γιατί κυκλοφορούνε από πολλούς sellers!
![]() ![]() ![]() http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Timer-...item25580d3d41 |
|
|||
|
|||
![]()
Γερνω προς την Hydro Mixo
Εχει κανενας εμπειρια και σχολια γι' αυτην? ------------------------- Ευχαριστω παιδια Timos, θα κοιταξω αν μπορω να βρω τη δικια σου πουθενα στην Ελλαδα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diaton101 : 08-12-10 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Την έχω εγώ αυτήν. Ειναι πολύ καλη. Εχει και ενα ματζουνάκι όπου βάζεις αεραντλία για να μην κολλάει η τροφή απο την υγρασία. Εγώ προτίμισα αυτήν γιατί οταν θα λειτουργεί, θα λειτουργεί για 2 εβδομάδες και δεν ήθελα να υπάρχει περίπτωση να χαλάσει. Επίσης έχει μεγάλο "κάδο" για τροφή και μπορείς να βάλεις αρκετή.
Το μόνο θέμα που έχει είναι οτι άμα ταϊζεις granules τότε πρεπει να το έχει ελάχιστα ανοιχτό γιατί πεφτει παρα πολλη τροφή. Γενικά πολλή καλή ταϊστα, πολύ ευχρηστη αλλα λίγο ογκοδης. Δεν έχω να συγκρίνω όμως με αλλη ταϊστρα και δεν ξέρω σε τι μέγεθος "βγαινουω" |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω tsoum
Δηλαδη μπορεις να ταιζεις φυλλαρακια ευκολα? |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλη ειναι aim food timer κ η juwel aquarium! οσο καιρο ημουν στρατο εκαναν πολυ καλη δουλεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάντως το προηγούμενο καλοκαίρι μ' έβγαλαν ασπροπρόσωπο 3 Resun, σαν αυτήν στη φωτό που πρότεινε ο TIMOS, αγορασμένες από ebay.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η επόμενη που θα πάρω κινέζικη θα την πάρω γιατί δεν ξανασκάω αλλα 30αρια! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα με το e-bay δεν υπαρχει περιπτωση δασμων/εκτελωνισμου?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι Κινέζοι το έμαθαν το κόλπο και γράφουν απ' έξω αξία προϊόντος κάτω από 25-30 ευρώ κι έτσι δεν ελέγχονται στο τελωνείο. Τα περισσότερα έρχονται με ΕΛΤΑ, τα μικρά πακέτα στα φέρνουν σπίτι, τα πιο ογκώδη σου έρχεται ειδοποίηση να πας να τα πάρεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει Κωστα, με επεισες
Θα προχωρησω με Resun ------------------------- OK, παρηγγειλα ηδη το Resun 2009D. Τιμη 12,41 ευρω !! http://viewitem.eim.ebay.gr/RESUN_Di...451113546/item Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diaton101 : 08-12-10 στις 15:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να ξες οτι θα αργήσει αρκετα. Αμα την ήθελες για τα Χριστούγεννα.... Μαλλον δεν θα την έχεις. Ολοι αγοράζουν Χριστουγεννιάτικα δώρα και αλλα διαφορα απο Κίνα και γίνεται το αδιαχώρητο. Εγώ περιμένω εδώ και 25 μερες έναν μετρητή TDS...
|
|
|||
|
|||
![]()
OK, ας ειν' καλα οι γειτονες.
Θα την βγαλουν με ταισμα ψαριων τα Χριστουγεννα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!! Για πόσο καιρό θα λείψεις; Μεχρι και 4-5 μέρες δεν έχουν πρόβλημα να μείνουν νηστικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για 7 μερες περιπου.
Α ρε γειτονες.... η καλυτερη αυτοματη ταιστρα τελικα Και τζαμπα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα οταν έλειψα εγώ για 5 μέρες είχα ετοιμάσει σε δύο ποτηράκια πλαστικά απο ενα γευμα για το κάθε ενυδρείο μου. Εδωσα σε εναν φίλο κλειδιά και ήρθε και τα έριξε μέσα απλα. Καλύτερα να κάνεις αυτό γιατί πολύ πιθανό να μπερδευτούν και θα ρίξουν παραπάνω απ'οσο πρέπει και εσυ να βρείς τα ψάρια σου να επιπλεουν και όχι να κολυμπάνε... Ετοιμασε απο 2-3 για το καθένα κ πες να πανε π.χ. 2-4-6 μερα.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thanks Μιχαλη
θα δοκιμασω την Resun και βλεπουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
telika σου ηρθς? καλη?
|
|||
|
|||
![]()
Ηρθε μετα απο 12 μερες. Πολυ καλη τοσο κατασκευαστικα οσο και λειτουργικα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και υποδοχή για αεραντλία για αντιμετώπιση της υγρασίας;
|
|
|||
|
|||
![]()
πολλα ζητας...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, υποδοχη για αεραντλια δεν εχει.
|
|
||||
|
||||
![]() εγω καπου διαβασα οτι εχει δεν ισχυει τελικα? νομιζω το ειχε πει καπου ο bokostaw αν δεν κανω λαθος...
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα βλέπω το Post. Απλά να σας θυμίσω οτι ο Κώστας στο Αζορες την έβγαλε στα 17 ευρώ με άμεση παράδοση..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη ταιστρα | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 19-04-13 17:47 |
Αυτοματη ταιστρα | kalagio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-06-08 14:52 |
αυτοματη ταιστρα | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 15-05-08 09:46 |
αυτοματη ταιστρα | andreas213 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-01-08 03:02 |