|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια εχω μια απορια, αγορασα καποια φυτα απο ενα καταστημα πριν τρεις μερες και σημερα παρατηρισα οτι τι ενυδρειο μου εχει γεμισει με μικροσκοπικα σαλιγγαρια να τα αφησω μεσα η να τα βγαλω? πριν ενα μηνα ειχα σαλιγγαρια αλλα πεθαναν δεν νομιζω να ειχαν γεννησει.
|
|
||||
|
||||
![]()
πως ξερεις οτι πεθαναν?
ολοι ετσι παντως ειμαστε.. με τους λαθρεπιβατες, γινεται ενας πανικος... αν δεν σε ενοχλουν τα αφηνεις, αν παλι σε ενοχλουν η βαζεις helena και τα τρωνε, η φτιαχνεις παγιδα και τα πετας...
|
|||
|
|||
![]()
θα σου γεμισει ο τοποσ.το ειχα παθει και εγω και πηρα 2 σαλιγκαρακια μηκρα που τρονε τα αλλα .ρωτα στα πετ θα σου πουνε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αν αυτα που εχω τωρα δεν μου βαρηνουν το ενυδρειο δεν εχω προβλημα να τα αφησω να μεγαλωσουν να κρατησω εγω και να χαρησω σε φιλους Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. : 20-12-10 στις 18:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, αν και δεννομιζω κανεις να θελει λαθρεπιβατες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη δεν ειναι καλα οταν λες λαθρεπιβατες θα εχω προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε συ απλα ερχοντε "λαθραια" στα ενυδρια μας, μεσω των φυτων. δε πειραζουνε κατι(τουλαχιστον τα περισσοτερα) απλα γεννοβολανε συνεχεια και ξαφνικα γεμιζουμε σαλιγγαρια!
|
||||
|
||||
![]()
Α οκ θα δω τη θα κανω απλα τα λοιπαμαι να τα πεταξω θα δω αν μπορεσω να δοσω μερικα
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ν δεν σ' ενοχλούν οπτικά, είναι και αυτά μέρος του συστήματος. Όσο περισσότερο τροφή βρίσκουν τόσο πολλαπλασιάζονται. Συνήθως δεν επιτίθενται στα ζωντανά φυτά, παρά τρώνε νεκρωμένους ιστούς, και αυτό ειναι καλό γιατί τους εμποδίζουν να αποσυντεθούν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεμισα σαλιγκαρια | VipeR | Σαλιγκάρια | 9 | 18-09-10 21:24 |
σαλιγγαρια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Σαλιγκάρια | 2 | 09-06-09 21:24 |
Γεμισα απτεζιες!!! | Nikos! | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 86 | 19-02-09 04:45 |
Σαλιγγαρια | hotgates | Σαλιγκάρια | 6 | 06-01-09 23:19 |
Σαλιγγαρια ; | Katsanikakisxr | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 09-10-07 23:59 |