|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Απ ότι βλέπω αν η άλγη ήταν 50ευρα θα είμασταν όλοι πλούσιοι
![]() Το προφιλ μου: Όγκος:200 λιτρα Κατηγορία:κοινονικο φυτεμενο Φυτά: camboba caroliniana, λίγο hemianthus callitichoides cuba, Anubias barteri var. nana (με ανθοφορία 3 φορές τον χρόνο), Vallisneria nana , και την anubia την με το μικρό φύλλο + ένα κόκκινο που ούτε θυμάμαι πως λέγετε ούτε μπορώ να το βρω πως λέγεται Ψάρια / Άλλα είδη: 4 αρλεκίνους, 2 καρδινάλιους, 1 guppy μαμά + 31 μικρά 20 ημερών Φωτισμός:2x30 watt,χωρίς ανακλαστηρες Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Λίπανση:υποστρωμα όχι, άλλα λιπάσματα V30 Complete και LEAF ZONE Παροχή CO2:ναι Παράμετροι: pH:7 TH: 10 Αμμωνία (ΝΗ3): δεν έχω τεστ ![]() Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): ![]() co2: 14ppm Αλλαγές νερού:30-40% καθε 7 μερες Θερμοκρασία:27 (έως 29 αν έχει ζέστη το δωμάτιο) Άλλες πληροφορίες:το ενυδρειο τρεχει 1,5 χρόνο το πρόβλημα είναι ότι έχω συνεχώς άλγες GSA και GBA και σε μαύρη τριχοειδή επάνω στην vallisneria. Όπως καταλαβαίνω ευθύνονται τα μηδενικά νιτρικά. όντως αυτό είναι η γενικότερα όλα τα στοιχεία είναι χάλια? Επίσης πιάνει και στο τζάμι ένα ελαφρύ χνουδάκι. Τι κάνουμε? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|