|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά! Επιτέλους ολοκλήρωσα το δεύτερο στήσιμο του ενυδρείου μετά την προηγούμενη καταστροφή και έβαλα τα πρώτα ψαράκια μέσα. Ένα χαρεμάκι μόλυ κι ένα χαρεμάκι πλάτυ. Θα βάλω και γκάπυ, apple snails,red cherry και ίσως αργότερα (αν όλα πάνε καλά, να βάλει ο Θεός το χέρι του) να βάλω και cpd.
Θέλω να ρωτήσω το εξής που μου ρθε σήμερα καθώς διάλεγα τα ψαράκια μου: μπορώ να βάλω διάφορες υποκατηγορίες μόλυ ή πλάτυ ή πρέπει να βάζω μόνο μία; Πχ μπορώ να βάλω διάφορα χρώματα όπως στα γκάπυ ή οι απόγονοι θα ναι περίεργοι; Εγώ βέβαια πήρα σετ όλο το χαρεμάκι αλλά θέλω να ξέρω για το μέλον αν μπορώ να κάνω mix and match! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστό τάϊσμα των molly & platy | Aquablue | Ζωοτόκα | 1 | 18-10-10 20:55 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ MOLLY | kalymnos7 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-03-09 21:18 |
Molly και Platy | fh84 | Ζωοτόκα | 1 | 28-01-09 20:20 |
help για molly! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-12-08 00:02 |
Πρόβλημα με Molly | torm | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 28-01-05 23:20 |