|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Από το Σάββατο που έδωσα τα ψαράκια μου έχω αφήσει τα φίλτρα να δουλεύουν μέσα στο ενυδρείο και καθημερινά ρίχνω 2-3 φυλαράκια τροφή.Τώρα που θέλω να το καθαρίσω σκέφτομαι να τα βάλω μέσα σε έναν κουβά και να συνεχίσω να κάνω το ίδιο μέχρι να ετοιμάσω το καινούργιο στήσιμο. Θα καταφέρω να διατηρηθεί έτσι η βιολογία η μπα; Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]()
Εφοσον το ταιζεις ναι,μπορεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Thank you
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι για λιγες ωρες (6-8 ισως κ παραπανω) τοτε δεν εχεις προβλημα να χασεις τη βιολογια σου ακομα κ αν δεν ριχνεις τροφη.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατήρηση καθαριότητας. | Lunatic7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 17:25 |
Διατήρηση εύκολων φυτών | aquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-09 12:38 |
Ζήτηση θαλασσινής βιολογίας | klaz | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 31-07-07 16:09 |
Διατήρηση ενυδρείου - μαιευτήριο | medoc30 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-08-04 17:30 |