|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Σας παρουσιάζω το πρώτο μου ενυδρείο- ένα 30l γλυκού νερού. Τρέχει εδώ και 10 μέρες και είναι στρωμένο με μπόλι.
Το ψαράκι είναι ενός φίλου που μου το δάνεισε εώς ότου βάλω μέσα μερικά guppies και κάποιες γαρίδες. Ακούω γνώμες. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο να το χαιρεσε!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου τέλειο το ενυδρείο σου!
Είναι πράγματι "διαμαντάκι".. Να το χαίρεσαι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο φιλε! να το χαιρεσαι. Ποσα γκαπυ κ ποσες γαριδες σκεφτεσαι να βαλεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο να το χαίρεσαι όσο για το χαλίκι μου φαίνεται για πολύ θα μπορούσες να βάλεις και λιγότερο. Γκάπυ να βάλεις ένα χαρεμάκι ένα αρσενικό και τρία θηλυκά φτάνουν αργότερα θα γεννήσουν και τα λίτρα σου είναι λίγα για περισσότερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο και μινιμαλ
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό!!!
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο, μεγειά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιότατο το ενυδρειάκι.Και με μερικά φυτάκια ακόμη δε θα ήταν άσχημο.Σωστή και η παρατήρηση του Κώστα παραπάνω.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο....
Βαλε κ αλλα φυτα να το κανεις ζουγκλα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα κάλα σας λόγια και για τις συμβουλές σας.
'Εχοντας κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις,σύντομα θα βάλω 4 αρσενικά guppies,2 amano shrimp,ενω σήμερα έβαλα 1 zebra nerite snail... Και συνεχιζουμε! ------------------------- Αυριο,μιας και μετραω μηδενικη αμμωνια,σκεφτομαι να παω να παρω ψαρακια.Σκεφτομαι ειτε καρδιναλιους ειτε guppies.Ειναι ευκολα ψαρακια?Προτεινετε κατι αλλο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos1988 : 31-10-10 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Μελέτη πρώτου θαλασσινού ενυδρείου 1200lt | cbr929 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 10-12-06 08:59 |