|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά και πάλι θα ήθελα την βοήθεια σας... Τι πέτρωμα μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με σκουρόχρωμη άμμο (καφέ η μαύρη) στο καινούριο στήσιμο του ενυδρείου μου. Το ενυδρείο θα είναι φυτεμένο. Απο την αλλη σκευάζομαι να μην βάλω πέτρες (για την δημιουργία βουνόν ) άλλα μόνο ξύλα και διάφορες ρίζες.... τι μου προτείνετε εσείς??? όλες οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες φυσικά
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μη βαλεις πετρες αλλα ριζες/ξυλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα ξυλα λιγες πετρες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τους προηγούμενους.
Τις πέτρες δεν τις θεωρώ καθόλου απαραίτητες σ' ένα φυτεμένο, εκτός αν σου αρέσουν ή θέλεις να δημιουργήσεις κάτι συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου. Αντιθέτως, κάποια κομμάτια ξύλου ή ρίζας τα προτιμώ και τα θεωρώ αναπόσπαστο τμήμα του τοπίου, φυσικά όλα αυτά είναι γούστα, οπότε περί ορέξεως... |
|
||||
|
||||
![]()
red more wood και στη μεση ανουμπιες πλεγμενες..
απλα τελειο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τ ψαρια θα εχει?
Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ριζες...Ξυλα... | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-02-09 07:22 |
ξυλα | spookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-11-08 14:00 |
Ασβεστολυθικά πετρώματα | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 27-06-07 23:52 |
Πετρώματα... | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-06-07 01:40 |
Πετρώματα απο ΕΡΜΗΣ | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-12-05 08:27 |