|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια.εχω σε ενυδρειο εκατο λιτρων πολλα ευκολα φυτα γρηγορης αναπτυξης.ο φωτισμος μοθ αποτελειται απο ενα ανοιχτο φωτιστικο της hageαn με δυο τ5 των 24 βατ εκαστη.η λυπανση μου ειναι το γενικο της seachem και μετα απο φωσφορο καλλιο και σιδηρο και το εξελ.για υποστρωμα εχω χαλικι λαβας.η φιλτρανση αποτελειται απο ενα εσωτερικο βιολογικο φιλτρο και το εξωτερικο2213.το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως τα φυτα γρηγορης αναπτυξης που εχω δν αναπτυσσονται γρηγορα αλλα μαλλον αργα τα φυλλα τους ειναι λυγισμενα καθετα στις κορυφες της η hygrofilla polysperma τα φυλλα τηε παιρνουν ενα κοκκινωπο χρωμα και γενικα η εικονα τουσ φαινεται αδυναμη.τα νιτρικα που μετραω με τεστ τηε salifert βγαινουν γυρω στα 10.στο συμπερασμα που καταληγω ειναι πως εχω ελλειψη νιτρικων.ποια ειναι η δικια σας αποψη???ευχαριστω προκαταβολικα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΝΟ3 για αυξηση νιτρικων | dimis_george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-03-10 23:55 |
ελλειψη Ca.. | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 21-09-07 12:47 |
Ελλειψη οξυγονου...... | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-01-06 21:01 |
Φυτα για καταπολεμηση νιτρικων!!! | geoil | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-10-04 22:27 |
Αυξηση Νιτρικων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-12-02 04:08 |