|
![]() |
#1 |
Τύρφη? Α/ο?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παρακαλώ δυο απορίες αν μπορεί καποιος να βοηθήσει. Τι ειναι τυρφη πως χρησιμοποιείται και τι ειναι α/ο? Μου ειπαν οτι χρειάζεται για να κατεβάσω το ph και την σκληρότητα δεν ειναι πιο εύκολο να παρω ph 6.5 buffer?
![]()
|
|
||||
|
||||
![]()
Τύρφη: "χώμα" που βάζεις στο φίλτρο και μαλακώνει το νερό.
RO= Αντίστροφη όσμωση: φίλτρο που απομακρύνει όλα τα σωματίδια από το νερό βρύσης (π.χ. σκουριά, χώμα, φάρμακα κτλ) και βγάζει νερό με χαμηλό pH. Buffer: χημικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πάρεις το pH που θέλεις, όχι όμως να μαλακώσεις το νερό. 1η επιλογή: RO 2η επιλογή:Τύρφη 3η επιλογή: Buffer Υπάρχει και η 4η επιλογή: απιονισμένο νερό (από super market) σε κάποια αναλογία (οι μετρήσεις θα δείξουν) με νερό βρύσης.
|
|||
|
|||
![]()
που χρισημοποιεις τυρφη και γιατι και που α/ο
κανουν και τα 2 την ιδια δουλια ?? ποιο πρωτηνεται σε εναν αρχαριο ?? και γιατι ? (πρεπει να διαβασω) αν εχεται να πρωτεινεται καποιο ποστ καλοδεχουμενο |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε μάλλον πάω για buffer ετσι οπως μου τα λες γιατί η σκλυρότητα δεν με πολυ ενδιαφέρει γιατι εχω κιχλίδες και μου ειπαν οτι ειναι ανεχτικές.
|
||||
|
||||
![]()
Ποιες ακριβως κιχλιδες εχεις για να δουμε το ποσο "ανεκτικες" ειναι...?
|
||||
|
||||
![]()
german blue ram και bolivian ram . Απιονισμένο??? Δεν υπαρχουν λεφτα για τέτοιες πολυτέλειες
|
||||
|
||||
![]()
Και τι νερο βγαζει η βρυση σου?
Επισης τα εχεις σε ζευγαρια η μονα τους,ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τύρφη | ΧρήστοςΠ | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 26-05-12 22:51 |
Τύρφη | Krisos | Bettas | 7 | 20-07-10 15:48 |
Τύρφη | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-02-09 00:47 |
Τύρφη | puravlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-07-07 01:01 |
Τύρφη | anasios | Δίσκοι | 7 | 20-09-05 07:56 |