|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια και παλι!
λοιπον εδωσα ολα τα ψαρια και μολις στρωσει το φιλτρο μου θα παρω παλι καινουρια. το ενυδρειο: 110 λιτρα - 80 cm μηκος ph - 6,8 kh - 6-7 NO3 - 25 NO2 - 1 αμμωνια - 0 το ενυδρειο ειναι φυτεμενο , με φωλιες απο ξυλα, υποστρωμα κυριως χαλαζιακο χαλικι. μολις διορθωθει και το ΝΟ2 και παει στο 0 πιστευω θα ειμαι ετοιμη να βαλω τα ψαρακια ... τι ψαρακια θα μποσουσα να βαλω? τι προτεινετε? το μονο που εχω καταληξει , αλλα θα μπορουσα να αλλαξω και γνωμη αν δω κατι καλυτερο και δεν ταιριαζει με αυτο ειναι τα rodostomus απο τα οποια θα ηθελα ενα κοπαδακι ![]() ![]() ![]() θελω ψαριακια να ταιριαζουν με τις παραμετρους του νερου , αλλα και να ειναι σχετικα ανθεκτικα γιατι δεν μου αρεσει να ψοφανε με το παραμικρο... κατι αλλο που με απασχολει ειναι οτι θελω τα ψαρακια που θα παρω να μην ειναι ολα ιδια μεταξυ τους σαν φωτοτυπια αλλα να εχουν εστω και μικρες παραλαγες στα χρωματα μεταξυ τους (οχι σαν τα zebra danio που ειχα δηλαδη), οπως και να μην ...τρωνε ολο το φαγητο τοσο γρηγορα που να μην προλαβαινουν τα αλλα (οχι σαν τα zebra danio που ειχα και παλι ![]() αναμεσα σε αυτα που ζηταω υπαρχει κανενα ειδος ψαριου που να ανταποκρινεται?? ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
Βοηθεια για επιλογη ψαριων | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-03-10 00:26 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |