|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το 120άρι απέκτησε το σύστημα ψύξης του (2 ανεμιστήρες των 8 cm) , μιάς και το 25άρι εξοπλίστηκε με το USB ανεμιστηράκι, ήρθε η ώρα και το μεγάλο να αποκτήσει τα δικά του φουρφούρια.
Έτσι κατά τα πρότυπα του μεσαίου έφτιαξα μια σκάλα και εκεί πάνω στερέωσα 3 ανεμιστηράκια των 12 πλέον cm. Το θέμα μας είναι άλλο! Όταν πήγα στο πολυμαγαζί με τους υπολογιστές ζήτησα "τα πιο φθηνά 12άρια που έχετε!". Τελικά μου δώσαν αυτά με 3€ το ένα. "Τζετ!", λέω.... Τώρα που τα συναρμολόγησα και λειτουργούν διαπιστώνω πως έχουν τα ρημαδιασμένα και..... κόκκινα λεντάκια!!!! Όταν λειτουργούν (γιατί τα έχω σε χρονοδιακόπτη) δημιουργούν...... "αισθησιακή ατμόσφαιρα" και εντός και εκτός του ενυδρείου.... Λέτε να έχει θετική επίπτωση στην... αναπαραγωγή των ψαριών; ![]() ![]() ![]() Πάντως εκτός ενυδρείου δεν έχει αποτέλεσμα αφού έφαγα την παντόφλα του αιώνα ![]() ![]() ![]() ![]() (άμα κόψω τα λεντάκια, υπάρχει περίπτωση να χαλάσω κάτι στο κύκλωμα και να μη λειτουργούν; Αν και μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως δουλεύουν ανεξάρτητα...)
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι τυχερος που λειπει ο bokostas και δεν το ειδε αυτο....
Πολυ κοκκινο βρε Πανο....αλλαξε τα λεντακια και βαλε μπλε να εχεις και moonlight ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα δυο καλωδια (μαυρο και κοκκινο ειναι συνηθως) αυτα που χρειαζετε να συνδεσεις για να δουλεουν μονο τα ανεμηστηρακια,τα αλλα καλωδιακια απλα δε τα συνδεεις....(εκτος κι αν το θελεις.....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαύρο, ασπρόμαυρο και ένα τρίτο που περίσσευε και το έκοψα ![]() ![]() ![]() Μου έκανε εντύπωση πως ακόμα και όταν τα ανεμιστηράκια είναι εκτός λειτουργίας-πρίζας, όταν γυρίζω έντονα με το χέρι τον έλικα από το ένα, ανάβουν για καναδύο δευτερόλεπτα τα φωτάκια απ΄όλα. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι πως μάλλον τα λεντάκια παίρνουν ρεύμα από την ίδια την κίνηση του ρότορα (επαγωγικό ρεύμα το λένε; ) και όχι απευθείας από το τροφοδοτικό. Εάν κόψω τα λεντάκια υπάρχει πιθανότητα να μη λειτουργουν τα ανεμιστηράκια;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να παθουν κατι τα ανεμιστηρακια..
Το κιτρινο καλώδιο που έκοψες νομιζω ειναι για να τα τροφοδοτήσεις με 5V... (μαζι με το μαυρο..) |
|
||||
|
||||
![]()
Τα led ειναι παραλληλα, μπορεις να τα κοψεις χαλαρα.
Το κιτρινο καλωδιο ειναι παλμοι για να μετραει το motherboard τις στροφες.... |
|
||||
|
||||
![]()
Yes, sir!
|
||||
|
||||
![]()
Κοψε τα καλωδιακια των Led αφοβα,ετσι εκανα κ εγω,δεν υπαρχει προβλημα λειτουργιας
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κώσταααααα !!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
.....πάντως θα ήταν παράληψη να μην αναφέρω πως τα ανεμιστήρια είναι βασισμένα πάνω στο σχέδιο του drbig, που μου έφτιαξε το σύστημα για το 120άρι.
Άνευ λαμπακίων! Σε ευχαριστώ Χάρη!!!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πες μου πόσα "κορίτσια" έντλερς έχεις, να φέρω τους αρσενικούς μου... ![]() Πάντως προτείνω να το στείλεις στον διαγωνισμό σαν "βιοτοπικό οδού Φυλής". ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα bokostas is back τον πηρα τηλ για το ποστ σου......
και γυρισε απο τις διακοπες για να το δει με τα ματακια του χαχαχαχαχ |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά βρήκες λύση Πάνο? ΑΝ όχι φέρτα μου να στα φτιάξω.. AN πάλι γλυκάθηκες απο την "ζεστή" ατμόσφαιρα, κράτα τα!
![]() ![]() ![]() Βιοτοπικό Moulin Rouge παντως.. καλοοοοοοοο .. δεν το είχα σκεφτεί! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι τόσο γελοία και καρακιτσαριό που πεθαίνω στο γέλιο όταν τα βλέπω! Τελικά τα άφησα αφού είναι σχεδόν τέλος σεζόν (και ενοχλούν και την πεθερά μου!!!! ) ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Aναπαραγωγή ancistrus | ΠΕΤΡΟΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 02-04-08 02:12 |
τρόποι/ τεχνολογία αυτόματης αναπλήρωσης νερού | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-10-07 09:15 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Βασικός Εξοπλισμος - Τεχνολογία Θαλλασσινου | ahar | Παραλία - Beach Bar | 7 | 15-06-04 00:02 |