|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θα ηθελα μια γρηγορη απαντση....Τι μπλε φωτισμο θα χρειαστω για το ενυδρειο...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρείο σου είναι γλυκού νερού ή απάντηση είναι όντως γρήγορη και είναι ότι δεν χρειάζεσαι!!!
Αν είναι θαλλασινό περίμενε να σου πουν οι φίλοι μας που ασχολούνται με τα αλάτια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι θαλασσινο φιλε μου μπορεις να μου δωσεις εσυ την απαντηση το ενυδρειο ειναι 2μ 55π 60υ ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεσαι μπλε φως!!! Κάποιοι φίλοι βάζουν μπλε φως (συνήθως μια ταινία LED) ως moonlight το οποίο ανάβουν για κάποιες ώρες το βράδυ μόλις σβήσουν τα κανονικά (λευκά) φώτα του ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι και εγω για αυτο το θελω...Τι φως να βαλω...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε σε μαγαζί με ηλεκτρικά της πόλης σου για ταινία led με μήκος κοντά στο μήκος του ενυδρείου σου αλλά γενικά είναι ακριβές. Αν μπορείς να περιμένεις και δεν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου ψάξε στο ebay όπου θα βρεις μήκος 120 εκατοστά μπορεί και κάτω απλο 10 ΕΥΡΩ. Θα χρειαστείς επίσης και ένα τροφοδοτικό (συνήθως τα led είναι στα 12V).
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου για την γρηγορη απαντηση...!!!
------------------------- Θα χρειαστω μονο την λαμπα και εναν μετασχηματιστη...? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 13-08-10 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπλε ψαρακι | roulis | Reefsafe | 3 | 12-07-09 23:33 |
Μπλε σφουγγαρι...!!! | geoaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-06-09 10:19 |
Μπλε μεθυλαινίου | chemical mac | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 29-01-09 15:12 |
Μπλε Αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-12-05 12:17 |