|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα συνφορουμιστες
Μια ερωτησουλα γιατι με το search δεν βγαζω ακρη εκανα ενα νεο ενυδρειο 240λ μικτα με 14κιλα χαλικι φλουρις και καμια 7-8κιλα χαλαζιακη αμμο. απο φωτισμο εχω δυο σετ λαμπες (αρα μπορω να τις ρυθμισω με 2 χρονοδιακοπτες) Σετ Α : λαμπα Τ8 25w + λαμπα Τ8 30w Σετ Β: λαμπα Τ8 30w + λαμπα Τ8 30w + λαμπα Τ8 36w (αυτη εχει διακοπτη μπορει να καταργηθει για λιγο καιρο) Συνολο 151w co2 2kg μπουκαλα με διαχυτηρα eheim 100μηκος Χ 40πλατος Χ 60υψος =240L απο φυτα εχω γρασιδακι lilaeopsis novae-zelandiae egeria densa εχινοδορους christmas moss Hygrophila corymbosa Bolbitis heudelotii Ludwigia palustris red microsorium pteropus Hygrophila polysperma ενα κοκκινο απο ικεα (Alternanthera reineckii ) μερικα που δεν ξερω και κλαδεματα M.umbrosum το θεμα μου τωρα ειναι τι θα πρεπει να κανω με φωτισμο και με τα λιπασματα για να μην εχω προβληματα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταλληλος φωτισμος για φυτα. | Dimis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 22-10-09 16:42 |
Τα φυτα μου κ λιπασματα... | alkis13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 27-07-09 10:15 |
φυτα-λιπασματα | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-05-09 21:26 |
φυτα και φωτισμος... | thanasis76 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-09-08 22:13 |
Φωτισμος σε ενυδρειο με κιχλιδες | george | Malawi | 1 | 09-09-05 19:26 |