|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι, τα δύο σκαλαρια που έχω άρχισαν κάτι περίεργα, το μεγαλύτερο κυνηγά το μικρότερο και του έχει κάνει κάτι συμαδακια, στο μεγαλύτερο όμως έχουν τρυπήσει τα πάνω πτερύγια. Δείτε φώτο. Είναι κάποια ασθένεια η τραυματισμός και τι λέτε να κάνω για οποιαδήποτε περίπτωση? Ευχαριστω.
http://www.aquatek.gr/vb/picture.php...pictureid=2665 http://www.aquatek.gr/vb/picture.php...pictureid=2664 |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ειναι αρσενικα και τσακονοντε σε ποσα λιτρα τα εχεις ???????
ριξε λιγο μελαφιχ για να του περασει ποιο γρηγορα δωσε λιγο τιμες νερου του ενυδρειου
|
|||
|
|||
![]()
PH: 7-7,5
NH4: 0 NH3: 0 GH: 7 90λιτρα |
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ριξεις το ph στο 6-6,5
ποσα σκαλαρια εχεις μεσα ????
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω καιρό, 2 είναι μαζί με 1 γκουράμι 2 πλατυ και ένα pleco.. δεν νομίζω πως μου επιτρέπετε να ρίξω το PH..τι λες?
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα δεν επιτρεπετε να τα εχεις ολα αυτα μαζι
γιατι 1 εχεις ψαρια μαλακου μετριου και σκληρου νερου μαζι 2 τα λιτρα ειναι λιγα για τα σκαλαρια και για τον πλεκο βρες μια λυση και διαλεξε τη ψαρια θες σκαλαρια σε αυτα τα λιτρα δε μπενουνε φτιαξε το νερο σου στης απετησεις τον ψαριων γιατι μετα θα ρωτας γιατι αρρωστησανε τα ψαρια μου
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρια | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-12-08 23:13 |
Σκαλάρια | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 19:10 |
σκαλάρια | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-04-07 22:22 |
Σκαλάρια????? | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 08-01-07 18:05 |
Σκαλάρια | giannis1976 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 29-12-04 03:20 |