|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη σας μερα παιδια!μετα απο πολλη σκεψη και προβληματα με το νερο της βρυσης στην Περαια,αποφασισα να το γυρισω σε νερακι α/ο,για αρχη μπετονακια,μεχρι να μαζεψω κανενα ψιλο να παρω συσκευη α/ο.Σκεφτομαι να το εχω περιπου στο 50/50,βρυσης και α/ο,αν και δεν ξερω αν θα γινει σωστη δουλεια και αν θα κατεβουν σημαντικα οι σκληροτητες μου, η αν πρεπει να βαλω μεγαλυτερο μερος απιονισμενου.Να υπενθυμισω οτι οι τελευταιες μου μετρησεις πριν μια βδομαδα ηταν GH 22 , KH 19 ,PH 7.2. Αυτο που με προβληματιζει για αρχη ειναι πως να κανω την μεταβαση απο βρυσης σε α/ο ωστε να μην επηρρεαστουν τα ψαρακια απο αποτομη αλλαγη.Καποια οδηγια??????
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για νερο βρυσης | Μαρια-Νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-03-10 01:41 |
Νερο βρυσης? | gkampanis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 31-07-09 16:04 |
αλλαγη νερου με αποιονισμενο νερο | jim402 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-10-07 23:50 |
Αισχος! Νερο βρυσης.... | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 15-09-07 20:44 |
Ποσοτητα Ca στο νερο βρυσης | annivas2000 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 7 | 02-03-05 10:50 |