|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπεριζω ολο το GAB κ επανερχομαι αυτη την φορα για να παρουσιασουμε το ενυδρειο του κουμπαρου μου.επειτα απο αρκετη δουλεια κ επειδη το αισθανομαι κ δικο μου,επιλεξαμε ενα Malawi λιτο με καποιες ομορφες πινελιες κατα την γνωμη μας κ ελπιζουμε το αποτελεσμα να σας αρεσει κ φυσικα δεκτες καθε λογης παρατηρησεις για την καλυτερευση του αποτελεσματος. Διαστάσεις:100x42x45
Όγκος:190λιτρα μικτα,160 καθαρα Τιτλος:Malawi Κατηγορία:Ενυδρειο βιοτοπου Malawi Φυτά:vallisneria gigantea,anubia barteri Ψάρια / ¶λλα είδη:aulonocara marble peak,labido yellow black back,Pseudotropheus demasoni, κ αλλα 2 που δεν τα θυμαμαι αυτη την στιγμη. Διακοσμητικά υλικά:ξυλα ποταμισια,πετρες από παραλιες,αμμο ψιλη Φόντο:Μαύρο χαρτονι Φωτισμός:2 λάμπες 30w η καθε μια Διάρκειαφωτισμού:9ωρες κ ετοιμαζεται moonlight Φιλτράρισμα:eheim 2213 προς το παρον Θερμοστάτης:200w UPS:- Λίπανση:ταμπλετα στην vallisneria Παροχή CO2:όχι Παράμετροι: pH:7,9~8,2 Γενικήσκληρότητα (GH): 9°dGH Ανθρακικήσκληρότητα (ΚΗ): 20° dKH Αμμωνία (ΝΗ3):0mg/l Νιτρώδη (ΝΟ2):0mg/l Νιτρικά (ΝΟ3): <10mg/l Αλλαγέςνερού:50λιτρα κάθε εβδομαδα Θερμοκρασία: 28°C
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη παρουσιαση!!! | johnbaz | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 04-05-10 20:58 |
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-LIDO 120lt | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 31-10-09 13:51 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |