|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να παρω ένα Betta τι να προσεξω στην αγορα του?
Γιατί στα πετσοπ βλέπω πολους και διάφορους... Και κατι ακόμα σε 30 λίτρα με 7νέον θα υπάρχει πρόβλημα?(επιθέσεις) το 30λιτρο είναι φιτεμενο... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ειναι λαθος να βαλεις τον μονομαχο με τα νεον σε τοσα λιγα λιτρα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο μονομαχος μονος του σε 20-30 λιτρα με ξυλα,φυτα και κανα δυο μηλοσαλιγκαρα..
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνησω και με γιαννακη και με γεοργαρασκ.
δωστου ενα ενυδρειο. με κανα ασπονδυλο. καντου πυκνο και παιχνιδιαρικο μερος με τα υλικα που αναφερθηκαν και πιο πανω. και θα δεις ποσο τελεια θα συμπεριφερεται. εγω οποτε κοιταω τους δικουσ μου απλα δεν μπορω να φυγω. σκαλωνω εκει για ωρα. παρολο που ειναι μικρα ενυδρεια... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι ειδικος στους μονομαχους αλλα εχω δει σε pet shop μονομαχο με 15 περιπου νεον και αντιθετα απ΄οτι φανταζομουν τα νεον γινοντουσαν μια ομαδα και δεν αφηναν τον μονομαχο σε χλωρο κλαδι. Τοσο πολυ λυπηθηκα τον μονομαχο με σκισμενες ουρες που θεωρησα οτι αυτοι στα ποτηρακια ειχαν καλυτερη τυχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το πιο συχνό, οι μονομάχοι είναι συνήθως επιθετικοί προς ψάρια με μεγάλα και φανταχτερά πτερύγια και ουρές (πχ guppies) επειδή τα περνάνε για... μονομάχους...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα νεον το πιθανοτερο ειναι να μην εχει κανενα προβλημα.
Το μονο προβλημα ειναι τα 30 λιτρα που δεν επαρκουν για ομαδα νεον!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες...
Απλα έχω τωρα τα 7 νέων και έλεγα να προσθέσω και κάτι ακομη... Εχω και ενα μιλοσαλιγκαρο... |
|
||||
|
||||
![]()
τα νεον καλο ειναι να τα δωσεις καπου..πολυ λιγα λιτρα για αυτα τα ψαρακια!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta | jimfytakis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 4 | 09-11-07 14:30 |
WP Betta | water polo | Bettas | 16 | 16-03-07 09:42 |
LFS για Betta | johnny69 | Bettas | 2 | 23-11-06 19:16 |
1 Betta in 5 lt | Celda | Bettas | 2 | 10-08-05 23:01 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |