|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο ακριβως.??υπαρχει δυνατοτητα καλυτερης-κοντινοτερης φωτο?
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο που ξεκιναει απο την επιφανεια και φτανει μεχρι κατω , δεξια πανω στη φωτο ειναι το φυτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Τράβηξε φωτογραφία από πάνω για να δούμε τα φύλλα του. Οι ρίζες που φαίνονται μοιάζουν με pistia stratiotes
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι δικο μου το ενυδρειο , στο ιντερνετ βρηκα τη φωτο και απλα μου τραβηξε τη προσοχη το συγκεκριμενο φυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο την κατευθυνση που εχει το "σωμα" του φυτου,δηλαδη απο κατω στενο αρχιζει και ανοιγει προς τα πανω και εχει φυλλα στην επιφανεια μαλλον προκειτε για nymphaea lotus,φυτο το οποιο ανεβαζει τα φυλλα του οριζοντια στην επιφανεια και στην στηλη του νερου εχει μονο τα "κλωναρια" των φυλλων.
Ειναι μπροστα η ριζα και δεν μπορουμε να δουμε αν οντως ειναι φυτεμενο φυτο ωστε να ειμαι 100% σιγουρος,αλλα θεωρω οτι ειναι lotus. Ακριβως απο πισω απο αυτο διακρινω ριζες pistia stratiotes και στα αριστερα το φυτο επιφανειας ειναι μαλλον Hydrocotyle leucocephala.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιθανον να ειναι βαλισνερια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση φυτου | stigma98 | Αναγνωρίσεις φυτών | 16 | 05-10-06 08:17 |
αναγνωριση φυτου | panos84 | Αναγνωρίσεις φυτών | 8 | 25-08-06 08:20 |
Αναγνωριση φυτου | karofyllos | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 04-05-06 22:39 |
αναγνωριση φυτου | panos84 | Αναγνωρίσεις φυτών | 17 | 07-08-05 11:08 |
Αναγνωριση φυτου | mikenuke | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 21-05-05 17:36 |