|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό 3ήμερο και καλή Σαρακοστή!
Εκεί που το είχα σιγουρέψει για κρίμπενσις,είδα σε ένα πετ σοπ καποιές άλλες πανέμορφες κυχλιδες τις firemouth.Έκανα αναζήτηση στο google και βρήκα κάποιες πληροφορίες για τα ψαράκια αυτα..Σκέφτομαι να τα κρατήσω με dither fishes ξιφοφόρους ή μόλλυ.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν είχε κανείς στο παρελθόν εμπειρία με firemouth ,για να μου πει την αποψή του.Τα φυτά του ενυδρειου θα έχουν πρόβλημα?Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω?Γεννάνε εξίσου εύκολα και τα 2 είδη?.Θα αγοράσω ξύλα για το ενυδρείο και θα φτίαξω κρυψωνες.Και τα 2 είδη κυχλίδων μου αρέσουν πολύ!Ελπίζω να μή σας ζάλισα..ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Είναι το καρφουρίσιο το ενυδρειο..κάπως μακρόστενο δλδ..με τα φαιαρμαουθ μπορώ να βάλω ξιφοφόρους ή μόλλυ?είναι και απο τον ίδιο βιότοπο απότι διαβάζω!απότι κατάλαβα είναι ψάρια που ενδίκνειται για αρχάριους..θα μπούν αρκετά φυτά και θα φτιάξω και κρυψώνες..
|
|
|||
|
|||
![]()
Nαι, μπαίνουν με ξιφοφόρους ή με μόλλυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
φυτα και firemouth δεν πανε μαζι θα τα ξεριζωσουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Eψαξα αρκετες σελίδες και βρήκα πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους..επειδή το θέλω φυτεμένο.προβλέπω να καταλήγω σε κριμπένσις και μόλλυ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
firemouth | mikele | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 05-10-08 11:20 |
firemouth | oscar1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 3 | 05-03-08 07:49 |
Firemouth | Αλεξανδρος Κοντος | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 12-09-07 17:42 |
firemouth | karalioman | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 8 | 22-12-05 15:22 |
FIREMOUTH? | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 23-01-03 15:34 |