|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά να πάρω μια μπαλίτσα cladophora ή θα χω κάνα πρόβλημα; Μην τυχόν και αρχίσει να αμολάει δεξιά κι αριστερά μονοκύτταρες άλγες και τα βρω σκούρα! Είχα διαβάσει ένα παλιό ποστ που έδινε πιθανότητες να "παρεκτραπεί" η άλγη αλλά δεν ήταν βέβαιο. Έχει κανείς σαφή εμπειρία από κάτι τέτοιο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 3 τέτοιες στο ενυδρείο μου και δεν ειδα καποιο προβλημα εκτός από λίγη green spot που μαλλον δεν οφείλεται στις μπαλίτσες.
Αν διατηρείς σωστές τις υπόλοιπες συνθήκες δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
υποψην πως θελει αρκετει ροη απο το φιλτρο για να μην μενει σταθερη αλλα να κινειται ..(για να μενει και στρογγυλη)αλλιως θα σαπισει....καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Cladophora και amano | cpapakon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-10 13:59 |
Cladophora aegagropila και άλγη? | zipo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 16-12-09 16:43 |
cladophora | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-11-09 19:40 |
Cladophora aegagrophila | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-01-06 05:13 |