|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να σας παρουσιασω τις "μυτόγκες" μου.. Πιστευω οτι ειναι απο τις πιο κομψες γαριδες που εχω δει !
Ο τροπος που κολυμπουν ειναι σαν να "πετανε" με αλεξιπτωτο. Η πλακα ειναι οτι η φατσα τους ειναι απιστευτα κωμικη μιας και με τα προεξεχοντα ματια τους και την κοκκινη μεγαλη μυτη, μου θυμιζουν τρελλους επιστημονες ![]() Αυτο που δεν εχει πλακα ειναι οτι εχουν πεσει στο stargrass σαν ακριδες και το τρωνε. Δικαιολογημενα αφου πεινανε και δεν εχει αλγες το ενυδρειο για να φανε οι κακομοιρες. Τις ταμπλετες σπιρουλινας δεν τις αγγιζουν , ισως δοκιμασω λαχανικα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bamboo shrimps | chris@ | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 16-04-09 20:45 |
Sakura shrimps | Raven | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 16 | 08-03-09 16:54 |
nose down position | johnny98130 | Δίσκοι | 8 | 24-04-05 13:18 |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
Shrimps | lurking_fear | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 01-01-03 01:53 |