|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα και παλι σε ολο το φορουμ!
ξερει καποιος να μου πει τιμες για κερατοφυλλο? επισης εγω εχω χαλικια για υποστρομα! αν μπορει καποιος να μου πει καποιο αλλο φυτο που να μην χρειαζετε κατι για να φυτευτει και την τιμη του ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτα μπορουν να φυτευτουν και στο χαλικι αν αυτο ειναι που σε απασχολει και δεν θες να φυτευεται το φυτο...τωρα το κερατοφυλλο απ οσο ξερω κανει γυρω στα 5 ευρω...αλλα ζητα κλαδεματα απο καποιον κοντα σου καλυτερα...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=prospathw;399800]τα φυτα μπορουν να φυτευτουν και στο χαλικι αν αυτο ειναι που σε απασχολει και δεν θες να φυτευεται το φυτο...τωρα το κερατοφυλλο απ οσο ξερω κανει γυρω στα 5 ευρω...αλλα ζητα κλαδεματα απο καποιον κοντα σου καλυτερα.
ευχαριστω πολυ! βασικα αυτο με απασχολει αν φυτευοντε και στο χαλικακι! καλη χρονια σε ολους |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ανουμπιες.κανουν 5-7ευρω κ μπορεις να τις δεσεις με πετονια σε πετρες η ξυλα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 29-12-09 στις 17:34 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατι τελευταιο. ρωταω για κερατοφυλλο γιατι εχω ζωοτοκα και δεν θελω να τα βαζω σε γεννηστρες. ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το ποιο καλο φυτο σε αυτην την περιπτωση να κρυβονται δηλαδη τα μικρα τα ανουμπια ειναι καλα για τετοια περιπτωση? συγνωμη αν σας κουρασα και καλες γιορτες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 29-12-09 στις 17:34 |
|
||||
|
||||
![]()
οι ανουμπιες δεν πιστευω να κανουν.θα σου πει καποιος πιο εμπειρος....ποια ειναι καταληλα για τα μικρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κερατόφυλλο, τζάβα μος και γενικά όλα τα φυτά με μικρά βελονοειδή και πυκνά φύλλα που μέσα χωράνε τα μωρά, αλλά όχι οι μεγάλοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κερατόφυλλο, Καμπόμπα, Μυριόφυλλο, αλλά και από τα φυτά επιφανείας η φακή του νερού... όλα αυτά είναι και εύκολα αλλά και φτηνά φυτά... και ιδανικά για να κρύβονται τα μικρά σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο κερατοφυλλο μπορεις να το φυτεψεις αλλα δεν βγαζει ριζες.
Στην ουσια το φυτεμα του ειναι σαν να το στερεωνεις κατω. Το σημειο που θα ειναι μεσα στο χαλικι κιτρινιζει και χαλαει λιγο αλλα δεν ειναι προβλημα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πείτε μου τι φτάει ,τα θελω ζωντανα | eliteaguarium | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 18-10-09 23:59 |
φυτα | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 06-03-08 18:03 |
τι φυτα? | oscar1 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-02-08 15:25 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |
ζωντανα σκουληκια?????? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-06-07 06:34 |