|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
μηπως ειναι πολλα για τα λιτρα μου?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα και απο μενα!Ειμαι κατοχος νεου ενυδρειου εδω και ενα μηνα.Το ξεκινημα ηταν ατυχες καθως οι οδηγιες του πετ σοπ δεν βοηθησαν καθολου στο στρωσιμο κ ειχα απωλειες
![]() Το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα φυτεμενο με 2 κερατοφυλλα και ενα φυτο του οποιου δεν γνωριζω την ονομασια.Εχει 9 τιγρακια 1 pleco 1albeo(albino) κ ενα γατοψαρο.Οι μετρησεις μου ειναι σχετικα καλες *(NO2=O,NO3=20 ppm),ωστοσο τα τιγρακια δεν φαινονται ενταξει.Καποια εχουν χασει το χρωμα τους και κολυμπουν με το κεφαλι προς τα κατω ![]() Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει??μηπως ειναι πολλα για τα λιτρα μου?ο κυριος στο πετ με διαβεβαιωσε πως οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας! |
|
Εμφανίσεις: 4765
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηπως ειναι πολλα...? - Ταιριαζουν μαζι... ? | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-11-09 01:13 |
μηπως το φιλτρο δεν αρκει για τα λιτρα;; | μελινακι | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-05-08 14:28 |
μηπως ειναι αρρωστο?? | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 23-05-08 17:06 |
μηπως ειναι fin rot? | Πάνος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-04-06 13:33 |
110W φωτισμός σε 100 λιτρα...ειναι πολλα??? | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-02-06 12:56 |