|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
έχει κανείς εμπειρία από τα παραπάνω φυτά; τα σκέφτομαι για ένα διαφορετικό από τα καθιερωμένα χαλί.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελεια και τα 2 και τα ζαχαρωνω για το νεο aquascape. Ιδιαιτερα το Plagiomnium που "κατρακυλαει" προς τα κατω σαν καταρρακτης. Το Fissidens απ οτι ακουω ειναι αργο και λιγο δυσκολο στην αναπτυξη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, από plagiomnium έχω δοκιμάσει 2 είδη το affine και το Trichomanes τα είχα πάρει από το e-bay πριν 3 χρόνια περίπου ,υπέροχα mini moss αλλα δυστυχώς δεν ήταν επιτυχημένη η προσπάθεια ανάπτυξης και διατήρησης τους.
![]() ![]() Τώρα το plagiomnium Trichomanes από την άλλη γίνετε άνετα χαλί το δένεις με πετονιά η διχτάκι όπως τη riccia σε πλακέ πέτρες κατά προτίμηση ..και απλά περιμένεις.. ![]() για μένα δοκίμασε τα δεν έχεις να χάσεις τίποτα είναι σχετικά φθηνά αλλά πάρε καλές ποσότητες.. για να καλύψεις γρήγορα τα σημεία που θέλεις γιατί όπως προείπα είναι αργής ανάπτυξης.
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ενδιαφερον. Αρα εγω Αντωνη, θελω το affine για να πετυχω το εφε του καταρρακτη. θα κοιταξω μηπως το βρω απο Σιγκαπουρη ή απο ebay.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβώς Αλέξανδρε, το affine χρειάζεσαι για το το εφέ του καταρράκτη. Θέλω να το δώ αυτό το φυτο στο ενυδρείο σου γιατί είμαι σίγουρος πως θα το πετύχεις.... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AQUA PURA : 21-12-09 στις 01:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|