|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν λίγο καιρό πήρα ένα 20λιτρο για γέννες του μεγάλου ενυδρείου μου, αλλά επειδή δέ γεννάνε και τόσο συχνά τα ζωοτόκα, είπα τελικά να βάλω έναν μονομάχο (φυσικά δε τον αγόρασα ακόμα). Συνήθως είναι ψηλά τα νιτρικά, θα βάλω φυτά μέσα, πρέπει να ρίχνω τα νιτρικά ή όχι επειδή θα έχω μέσα αληθινά φυτά (απ'το μεγάλο ενυδρείο); Και το pH είναι στο 7,1 συνήθως, πώς το ρίχνω (στο 7 δε πρέπει να πάει); Ώς τώρα δε χρειάστηκε ποτέ γιατί ασχολήθηκα μόνο με ζωοτόκα. Οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι καλές. Πρέπει να ξέρω κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Τι φυτά έχετε στο ενυδρείο του μονομάχου σας? | Maverick | Bettas | 16 | 11-10-07 12:55 |
Ποσότητα αμμωνίας σε 5l ενυδρείο μονομάχου | Maximina | Bettas | 14 | 27-08-07 10:38 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |