|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας ..ανοιγω αυτο το θρεντ ...παροτι διαβασα ειδη για τα ειδη των σαλιγκαριων...θελω να βαλω σαλιγκαρια στο ενυδρειο μου...αυτη την στιγμη εχω ενα μικρο πλεκο 2 σκαλαρια 2 γκουραμι και μερικα τετρα...τι σαλιγκαρια μπορω να βαλλω ετσι ωστε μελλοντικα να τα αναπαραξω κιολας..(δεν υπαρχει δυνατοτητα μετακινησης των αβγων σε αλλο ενυδρειο ετσι??) ευχαριστο...
|
|
||||
|
||||
![]()
τα μηλοσαλιγκαρα η αλλιως τα apple snails ειναι τα πιο διαδεδομενα...ειναι ανθεκτικοτατα και ακου το αλλο:και ενα αν εχεις μπορει να παρει τον ρολο και του αρσενικου και το θηλυκου μαζι και αναπαραγεται...εγω εχω ηδη γεννα και τα εχω μεσα μια βδομαδα περιπου...περιμενω να μεγαλωσουν λιγο γιατι ειναι
πολυ μικρα ακομη για να αρχισω να δινω...
|
||||
|
||||
![]()
καποια ιστοσελιδα για να βρω τιμες..???για τα μηλοσαλιγκαρα..?
|
|
||||
|
||||
![]()
περιπου 1.5 με 2 ευρω κανει το ενα
ψαξε λιγο στα καταστηματα εδω μεσα που αναρτουν τις παραλαβες τους |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστο...οσων αφορα τα μηλοσαλιγκαρα που προκειται να βαλλω ..μηπως ξερεις καθε ποτε αναπαραγονται.."??γτ αν προκειτε να γεμισω σιγουρα θα υπαρχει ενα μονιμο θρεντ στο φορουμ
'' χαριζονται σαλιγκαρακια""χαχ |
|
||||
|
||||
![]()
όπως κάθε ζωντανός οργανισμός, έτσι και τα σαλιγκάρια θα αναπαραχθούν όταν κρίνουν πως έχουν τις κατάλληλες συνθήκες.
αν εχεις υψηλα NO3 εχω διαβασει οτι εχουν πιο εντονη δραστηριοτητα....καταλαβαινεις πιστευω ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγορασα ενα zebra snail...πριν απο λιγες ωρες..δειχνει να του αρεσει το περιβαλλον...γνωριζετε για την αναπαραγωγη αυτων???
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πανω κατω τα ιδια ειναι...αλλα γιατι βιαστηκες και δεν περιμενες για τα μηλοσαλιγκαρα?
|
||||
|
||||
![]()
οταν πιστευεις οτι ειναι ετοιμα για δωσιμο ..εδω ειμαι .απλα στειλε ενα πμ...με χαρα να τα δεχτω και να τα μεγαλωσω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28398
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα δεν ειπα οτι ειναι εμαφροδιτα...γινονται αρσενικα,βγαζουν το σπερμα και μετα γινονται θηλυκα και βγαζουν το γονομοποημενο ωαριο..εμενα αρχισε παλι να φτιαχνει ενα τσαμπι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι η οχι αποφασιστε
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα οταν ειναι δυο μαζι γινονται πιο συχνες αναπαραγωγες!!
|
||||
|
||||
![]()
οκ και ειπαμε ..εδω ειμαι...οταν ειναι ετοιμα...στειλε πμ...
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ μαν
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο με χρυσοψαρα σαλιγκαρια κ "αστακο" | spookyroses | Σαλιγκάρια | 5 | 06-03-09 13:59 |
σαλιγκαρια? | KOKOBAS | Σαλιγκάρια | 19 | 10-02-08 02:28 |
σαλιγκαρια | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-02-07 01:49 |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 2 | 07-02-05 09:55 |
Σαλιγκαρια !!!! | george | Malawi | 9 | 29-03-04 12:56 |