|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωριζει κανεις αν μπορω να κλαδεψω το παραπανω φυτο ωστε να το φερω στο επιθυμητο υψος?
|
||||
|
||||
![]()
θα χαλάσει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα...
![]() Ευχαριστω πολυ...
|
|||
|
|||
![]()
Λαθος , δεν χαλαει , κουρεψε το οσο και οπως θες σαν το γκαζον στον κηπο , αυτο θα βγαλει καινουργια runners και καινουργια φυλλα στο κυρίως φυτο.
Να θυμασαι μονο να το αραιωνεις που και που γιατι εχει την ταση να πιανει και πανω στα παλια αδελφακια του και ετσι αυτα που ειναι απο κατω χαλανε, αλλα και παλι με ενα καλο κουρεμα επανερχετε. Υ.Γ. Επιτελους εγραψα κατι και εγω , για να μη μου λετε οτι εχω σταματησει να γραφω. χαχαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
μα έτσι και κόψει την κορυφή μίας "βελόνας" αυτή κιτρινίζει και χαλάει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν το ενυδρειο ''παει'' οπως πρεπει δεν παρουσιαζεται αυτο το προβλημα...Ισχυει οτι ειπε ο sot-zoe...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eleocharis acicularis | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 01-06-06 17:59 |
Eleocharis acicularis, ερωτήση | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-05-06 19:21 |