|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά γεία σας.. Όπως καταλαβαίνεται είμαι νέο μέλος.. Θέλω τη βοήθειά σας.. Πρόσφατα μου έδωσαν ένα ενυδρείο juwel 60 λίτρα (περίπου) και δυστυχώς έχει ραγισμένη βάση σε αρκετά σημεία.. Μπορείται να με βοηθήσετε? Αν το πάω σε μαγαζί με τζάμια πόσο περίπου θα μου κοστίσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πηατευω νασου βγει πανω απο 40 ευρο(ισως να λεω κ πολλα)... φροντισε ομως να βαλει ο τζαμας ενυδρειακη συλικονη
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις αν αλλάζει όλο τον πάτο ή μπορεί να κολλήσει πάνω από τα ραγίσματα πρόσθετο τζάμι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ολο τον πατο... και να εβαζε μπαλομα, θα το εμπιστευοσουν??
|
||||
|
||||
![]()
επειδή δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου απάντησε ο Αντώνης...φαντάζομαι όταν λέει όλο τον πάτο θα εννοεί ένα κομμάτι στις διαστάσεις (μήκος - πλάτος) με 1 χιλιοστό αέρα ώστε να το κολλήσεις στον πάτο. Το να ξηλώσεις μόνο τον πάτο πάντως και να κολλήσεις καινούριο είναι μεγάλος μπελάς και δε νομίζω ότι αξίζει από άποψη δουλειάς / χρόνου και μόνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το καταλαβαίνω.. Αλλιώς θα το πετούσα και θα αγόραζα ένα καλύτερο με τα ίδια χρήματα.. Ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις σας..
|
|
||||
|
||||
![]()
γκουχ γκουχ... τασος εδω!! , ΓΙΑΝΝΗ
![]() ![]() ![]() για να το παει σε τζαμα ειπα κ να κολισει νεο πατο, ο τζαμας... δεν πιστευω να του παρει πανω απο 30-40 ευρο.
|
||||
|
||||
![]()
Στα 60 λιτρα με 30-40 ευρο παιρνεις ολόκληρη γυάλα...
Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και για μένα δεν αξίζει.Επίσης θα το φοβόμουν.. Δεν αξίζει να ρισκάρεις να βρεις στο πάτωμα 50 λίτρα νερό φυτά και ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]()
μην τρελαθούμε ρε παιδιά 40 ευρώ για ένα τζάμι 60 x 40. Μάξιμουμ με ένα 10αρικο έχεις τελειώσει και με τις σιλικόνες μέσα, αρκεί να το κάνεις μόνος σου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 60λτρο ενυδρείο. | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 23-01-09 22:18 |
Εντελώς Αρχάριος με 96λιτρο ενυδρείο | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-01-09 18:57 |
Προτάσεις για 60lt ενυδρείο | Shz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-06-08 20:52 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |
Εξωτερικό φίλτρο για 60lt ενυδρείο | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 18-07-04 16:21 |