|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια..
εχω ενα ενυδρειο 100 λιτρων στο οποιο θα ηθελα να βαλω kribensis.το ph του νερου εδω ειναι 7-7,5 και η σκληροτητα γυρο στο 18 και το kh 17 μου φαινεται. ![]() τι αλλα ψαρια θα μπορουσα να βαλω μαζι..? θα πρεπει να ριξω τη σκληροτητα για να πετυχω αναπαραγωγη? θα μπορουσα να βαλω ολα τα φυτα ή θα εχει προβλημα με καποια?διαβασα οτι θελει φυτα αλλα δε ξερω επειδη ειναι κιχλιδα αν τρωει καποια ******.. πως ξεχωριζω το αρσενικο απο το θυληκο? και εγω αλλο ενα 60 λιτρο.πως θα μπορουσα να βαλω μπολι δηλαδη τι πρεπει να κανω?να παρω το σφουγγαρακι και να το στραγγιξω καλα πανω απο αυτο του κενουριου φιλτρου?να βαλω μερικα απο τα μακαρονια του παλιου στο καινουριο...?? ![]() περιμενω τις απαντησεις σας. ευχαριστω εκ των προτερων.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω πολυ.μαλλον μονα τους θα τα αφησω...για το kh δεν ειμαι σιγουρος.ενας φιλος μου το ειπα αλλα και αυτος ειπε οτι δε θυμαται καλα.το πιο φυσιολογικο σε σκληροτητα 18 ποιο ειναι?
αα και ποσα ψαρακια θα μπορουσα να βαλω στο ενυδρειο αν τα διατειρησω μονα τους? ![]() με το μπολι θα μπορουσα να βαλω αμεσως ψαρια ..? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει κατι standar αν δεν μετρήσεις δεν θα μαθεις. Εννοείτε πως μιλάμε για 1 ζευγάρι και τίποτα άλλο. Τα kribs ειναι μονογαμικά ψαρια οποτε κρατιουνται σε ζευγάρι, το θεμα ειναι να τα βρουν μεταξύ τους γιατι αλλιώς θα πέφτει πολύ κυνηγητό
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σκεφτομουν να βαλω 2 ζευγαρια .δε γινεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Νερο βρυσης Μυτιληνης με υγρα τεστ 14-15 Gh...
![]() Υ.γ. τωρα μετρησα... |
|
||||
|
||||
![]()
αα ωραια ακομα καλυτερα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | valantis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 05-04-09 16:21 |
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ OSCAR | angelos7577 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 01-11-08 14:27 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | marios | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 11-07-07 06:11 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |