|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Ανίχνευση επικίνδυνων βακτηρίων και ιών
![]() Αξιολόγηση:
![]() Επιτέλους το 60λιτρό μου ΕΣΤΡΩΣΕ! (μετά από 1 μήνα και 2 εβδομάδες περίπου)
![]() Τελευταίες μετρήσεις (16/10/09): ΝΗ3/ΝΗ4...: 0 pH...........: 7,6 KH...........: 10 GH...........: 14 NO2.........: 0 NO3.........: 25 Δυστυχός όμως καθ' όλη την διάρκεια του στρωσίματος είχα 3 απώλειες λόγω του ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥ ΙΟΥ, ΟΞΕΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣΥΝΗΣ. Όσοι διαβάσατε τα πρόσφατα threads μου γνωρίζεται τους λόγους. ![]() Παρ' όλ' αυτά, αφού αποφάσισα να δώσω τα ψάρια που έμειναν πριν μακάριστουν και αυτά, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι ή μέσα για να δώ αν υπάρχουν επικίνδυνα βακτήρια ή ιοί που πιθανόν να αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια του στρωσίματος και πώς θα μπορούσα να τα/τους καταπολεμήσω ΠΡΙΝ βάλω μέσα τους νέους μου φιλοξενούμενους. ------------------------- Σας έβαλα δύσκολα? :P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη velocity : 17-10-09 στις 11:19. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 2433
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο με αμπούλες βακτηρίων | Irwan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-02-08 22:36 |