|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω κατι flakes που τα εχω ανοιξει εδω και δυο-τρεις μηνες....
η ημερομηνια ληξεως ειναι για το 2012... λετε να εχει χαλασει?και αν ναι τι κινδυνος ειπαρχει για τα ψαρακια? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα Δημητρη και καλο ξεκινιμα με το ενυδρειακη σου.Αφου λεει το 2012 θα λειξει το 2012 αλλα και να λειξει δεν παθαινει τιποτα απλος χανει μια βιταμινη τη c .Αλλα με μια προιποθεση να μην μενει το καπακι ανοιχτο και να μην τη βλεπει ηλιος την τροφη.
|
||||
|
||||
![]()
Χάθηκε ο κόσμος να κάνεις το θέμα μερικές μέρες πριν;
πέταξα 2 (μεγάλες) συσκευασίες flakes που έληξαν και τις είχα πάρει μαζί με το (μεταχειρισμένο) ενυδρείο ![]() Πλακίτσα, αφού χάνει έστω και μια βιταμίνη, καλά έκανα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ασε που και η γευση ειναι ιδια ![]() ![]() ![]() οποτε να ριξω λιγο να δω αν θα τους αρεσει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καμια μερα θα ερθω να φαμε μαζι την ψαροτροφη ενταξει. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θελω και εγω!!! κρατιστε λιγη και για μενα!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα σας κρατησω παιδια μην ανυσηχειτε
![]() περα απο την πλακα ομως,εβαλα ενα φιλαρακι στις ψαρουκλες μου και προς εκπληξη μου το εφαγαν!!!!!! εγω ομως παρακαλαω να πετυχε το μπολι για τεστακια εχω στικακια και δεν τα εμπιστευομαι.....αλλα δεν αντεξα και εκανα ενα απο περιεργεια....ετσι μου εδειξαν no=2 και nο3=0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυριο θα παω ομως να παρω τεστ αμμωνιας και βλεπουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
εννοείς NO2=2 και No3=0; Αν ναι (και υποθέτοντας ότι το τεστ ειναι αξιόπιστο) σημαίνει άστρωτο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αυτες οι τιμες μπορουν να υπαρξουν? αυριο εκτος απο τεστ αμμωνιας πρεπει να παρω και κανενα αλλο τεστ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 27-09-09 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ???? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 11-11-08 19:03 |
Μπουκαλα CO2-Καθε ποτε πρεπει να περναει ελεγχο? | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-07-08 14:04 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!! | COSTAS21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 09-09-07 17:18 |
υγρα βακτιριδια καθε ποτε? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-06 00:41 |
Καθε αρχη και δυσκολη Νο.2 ! | george | Malawi | 43 | 13-01-03 20:57 |