|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαβάσει διάφορα μέσα στο φόρουμ για το πως μπορώ να ξεχωρίσω ένα αρσενικό από ένα θηλυκό Labidochromis "yellow" και κατάλαβα ότι ένα αρσενικό έχει πιό έντονο μάυρο στο κάτω πτερύγιο άλλα και πάλι δεν είναι΄απόλυτα σίγουρο ότι είναι αρσενικό, θα πρέπει να δούμε συμπεριφορές ( αν κάνω λάθος διορθώστε με ).
Εγώ θέλω να κάνω τις παρακάτω ερωτήσεις: Αν δεν είναι έντονο μάυρο το κάτω πτερύγιο ή δεν είναι καθόλου μάυρο τότε είναι σίγουρα θηλυκό??? Αφου γεννηθούν μετά από πόσο καιρό μπορείς να καταλάβεις το φύλο? Θα πρέπει να ενηλικιωθούν? Πότε καταλαβαίνεις ότι ενηλικιώθηκαν? Όταν λέμε ότι μπορούμε να τα διακρίνουμε από συμπεριφορές τι ακριβώς περιμένουμε να δούμε? Αυτά!!! Συγνώμη αν σας κούρασα λίγο. ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρσενικά + θηλυκά | gap | Ζωοτόκα | 1 | 04-11-08 23:36 |
Αρσενικό ή θηλυκό | kostis | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-02-08 11:57 |
θηλυκά ή αρσενικά... | jim244 | Bettas | 6 | 08-03-07 13:25 |
Αρσενικά+θηλυκά guppy | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 05-08-05 09:36 |
αρσενικό-θηλυκό? | fanouris | Δίσκοι | 10 | 01-02-05 04:35 |