|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα μονομάχο σ' ένα μικρό ενυδρείο 10λ όπου του αλλάζω το νερό 60% κάθε τρείς ημέρες. Σήμερα μου εμφάνισε μια νυσίδα από φουσκαλίτσες. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Προχώρησα αμέσως σε αλλαγή με νερό που είχα από χτες ετοιμάσει για άλλο ενυδρείο μου.
|
||||
|
||||
![]()
μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο για τους μονομαχους...ειναι κατα καποιον τροπο η φωλια του..
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι η φωλια του!!!!!! μαλλον ο μαγκας θελει γυναικα αλλα τα λιτρα σου ειναι λιγα για κατι τετειο
|
|||
|
|||
![]()
Φωλιά!; Αύριο θα πάω να του πάρω μεγαλύτερο ενυδρείο. ¶κουσα το β#$%κα στο πετ σοπ που μου είπε καλύτερα να μη βάλω τίποτα στο ενυδρείο του (δε φταίει αυτός, εγώ φταίω που δε διάβασα πρώτα εδώ...).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
και πολυ πολυ διαβαζμα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 06-09-09 στις 09:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από την άλλη μεριά αν δεν θες να μπλέξεις με τέτοια πράγματα, μπορείς απλά να αφήσεις τον μονομάχο σου εκεί που είναι ή καλύτερα ακόμα σε ένα ενυδρείο γύρω στα 20-25 λίτρα. Το οτι κάνει φωλιά μάλλον υποδεικνύει οτι τον έχεις σε καλές συνθήκες. Μπράβο σου να τον χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Περίεργες φυσαλίδες στο φίλτρο.. | Μανώλης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 06-11-08 21:55 |
Φουσκάλες | KOKOBAS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 04-02-08 04:23 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Σκαλάρι με περίεργες αντιδράσεις | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 27-04-06 15:28 |