|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() δεν ξερω τι φταιει εγω κανω τα παντα ισως να μην τα καταφερνω.ουτε φυτα μπορω να κρατησω και αυτα που μενουν εχουν ολη την αλγη του κοσμου επανω τους.μαυρισαν η πετρες μεχρι και 2 σαλιγκαρια που εχω το κελιφος τους εχει μαυριση. ![]() καθε εβδομαδα κανω αλλαγες νερου και βαζω τα εξης΄΄ flourish excel 1 μιση καπακι flourish iron πιο λιγο απο μισο καπακι 1τεταρτο.2 φορες εχω βαλει τωρα το πηρα. api stress 10 ml api stress 10 ml ferropol 8ml το ενυδρειο μου ειναι 75 λιτρα. απο φωτισμο το φως ειναι ανοιχτο 9 ωρες. λαμπες εχω 2 tld 15 wat αυτα πιστευω να εδωσα καποια εικονα για να καταλαβετε τι μπορει να φταιει. ------------------------- εκανα ενα λαθος api stress zyme λεγετε και api stress coat.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionysia : 13-09-09 στις 16:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαυρισαν τα πτερύγια σε χρυσόψαρο | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 04-06-04 11:49 |