|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
γνωρίζει κάποιος αν χρησιμοποιόντας το AquaSafe NH/CL Formula, το οποίο είναι για την χλωρίνη και χλωραμίνη όπως λέει, απαιτείται μικρότερη ποσότητα του AquaSafe και ποσο; Το σαιτ της τετρα δεν λεει κατι συγκεκεριμένο παρά μόνο το ότι χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό. Είναι τελικά χρήσιμος ο συνδυασμός τους? Γιατί αν μικραίνει η ποσότητα AquaSafe που απαιτήται γίνεται αυτομάτως πολύ οικονομικός τρόπος για διαμόρφωση του νερού. Το AquaSafe NH/CL Formula θέλει 1μλ για 20 λίτρα! Αν πέφτει και το AquaSafe σε τέτοια αναλογία τότε είναι πολύ οικονομικότερο ![]() Ευχαριστώ Βαγγέλης
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δε κοιτάς και το Prime της Seachem? Δε χρειάζεται τίποτα άλλο και η αναλογία είναι 1 ml / 40 lt αν θυμάμαι καλά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Prime της Seachem το πηρα αυτες τις μερες 10ml -200λιτρα!!!τα 100ml καπου 8 ευρω εχουν...αν δεν ηταν ακριβω το νερο στην ορεστιαδα θα το αλλαζα καθε 3 μερες
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου γιατί λέει 5ml τα 200 λίτρα
![]() ![]() ![]() Το απόγευμα δεν ήμουν σπίτι αλλά τώρα το έχω μπροστά μου και το βλέπω... |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα γραφει 10 φιλε!!!!!!!!κοκκινο με ασπρο ειναι το μπουκαλακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά ένα περίεργο τρόπο πάντως το δικό μου μπουκάλι συμφώνεί και με το site της seachem...
http://www.seachem.com/Products/prod...ges/Prime.html "...Use 1 capful (5 mL) for each 200 L (50 gallons*) of new water..." |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ και τους 2,ελπίζω να τα βρήκατε τι τελικά ισχύει! Πάντως για κοιτάξτε και χώρα προέλευσης γιατί κάποιες εταιρείες βγάζουν 2 -3 εκδόσεις ανάλογα τη χώρα που απευθύνονται. Τώρα για τα δικά μου το prime παίρνω κ γω αλλά δυστυχώς δεν βρήκα το σάββατο και πήρα αυτά που λέω πιο πάνω. Για τον συνδυασμό τους και την αναλογία ξέρετε τίποτα?
|
||||
|
||||
![]()
δεν το ξερω φιλε!!καπου θα λεει ποσοτητα!!ο gmanes εχει απολυτο δικαιο μολις το ειδα 5ml για 200 λιτρα!!κ εγω ορεστιαδα δεν βρηκα κ ετυχε να ειμαι λαρισα κ πηρα απο εκεινκ σωθηκα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TetraAqua Aquasafe ...??? | DJK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-10-05 21:28 |