|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας μου χαρισανε ενα ενυδρειο 150 -40-50 υψος αλλα χανει απο μια γωνια οχι πολυ παραπολυ λιγο τη να κανω να το χαλασω ολο ????? το τζαμι ειναι η 10 η 12 δεν εχω και πολλες γνωσεις κοβετε με διαμαντι ??? η πρεπει να το στειλω να μου το κωψουνε . απο την αλλη σκεφτομε να το μικρινω λιγο καμια 20 ποντους γιατι δε μου χωραει εκει που θελω να μπει .πως θα ξεκολλισω τα τζαμια ??? και της κοντρες απο τον πατο ??? οταν το ξανα φτιαξω θα μπορω να χρισιμοποιησω τα ιδια τζαμια η πρεπει να τα κοψω εκει που ειχαν τη σιλικονι ?? γιατι ενας τζαμας αυτο μου ειπε οτι δε γινετε να μου το κανει θελει καινουρια τζαμια . ασ μου πει καποιος με εχουν απογοιτευσει κριμα δεν ειναι να το πεταξω αυτα τα τζαμια ειναι πανακριβα........
ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανω τωρα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 5 | 19-03-08 19:51 |
Και τωρα τι κανω? | boom | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-08 22:52 |
Εχω γεννα.....τωρα!!!!!! | Κων/νος Μ. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 23-05-07 22:13 |
Λάμπα UV οκ και τωρα τι???? | Tzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-10-06 12:47 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |