|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας εχω ενα ενυδρειο 200λ με δυο pangasius τα οποια ειναι μικρα και σκοπευω να τα δωσω κατα το δεκεμβριο....αλλα μεχρι τοτε σκοπευω να διακοσμησω με κατι πετρες που εχω βρει αλλα δεν ξερω αν ειναι καταλληλες για τα ψαρια....επισεις εχω ακουσει πως μπορεις να βαλεις πετρες ανεξαρτητα απο το ειδος τους αρκει να εχεις κανει μια διαδηκασια πλυσηματος....αληθευει?και ποιοι αλλοι τροποι υπαρχουν?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιες βιταμινες? | kill_bill | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-06-08 01:38 |
απο πετρες ειμαι οκ?τι λετε | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 17-03-08 17:44 |
Που ειναι οι πετρες οεο? | vasilakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 27-09-06 18:15 |
διαχωρισμος νεογεννητων σε ενυδρειο με πετρες???? | prodigy | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-09-06 09:50 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |