|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας.
Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα με βάση τν εμπειρία σας να μου προτείνετε τις αντλία να χρισομοποίησω ώστε να μεταφέρω νερό από δοχείο στο πάτωμα προς το ενυδρείο. Παράμετροι : 1. Δεν με απασχολεί η ταχύτητα ροής. Δηλαδή θέλω μια αντλία που να μπορεί ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ να "σηκώσει"το νερό και να το στείλει στο ενυδρείο. 2.Το λιγότερο δυνατό κόστος για να υλοποιήσω την κατασκευή! ![]() 3.Το δοχείο θα είναι ακριβώς κάτω από το ενυδρείο άρα δεν χρειάζεται να κάνει μεγάλυ διαδρομή το νερό. Το ενυδρείο βρίσκεται σε ύψος περίπου 1μ. Αυτά. Ελπίζω να έδωσα αρκετές πληροφορίες και να βρεθεί κάποιος έμπειρος να με βοηθήσει. Για την ιστορία θέλω να φτιάξω ένα diy σύστημα αυτόματης αναπλήρωσης του νερού που εξατμίζεται από το επίσης DIY σύστημα ψύξης που έχω γιατί θα λείψω 15 ημέρες! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που ξέρω ότι θα μου παρέχετε όπως πάντα άλλωστε ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ύψος στάθμης νερού στο ενυδρείο | stdev | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-04-09 23:16 |
Μεταφορά όλων σε νεο ενυδρείο | manolis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 18-01-09 14:51 |
DIY. Ψύξη του νερού στο ενυδρείο. | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-01-08 21:03 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Ενυδρείο υφάλμυρου νερού | ChristosΒ | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 11 | 22-04-07 13:53 |