|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις γυρισα απο το pet shop που ειχα παει να παρω υγρα τεστ αμμωνιας και τελικα γυρισα μα αδεια χερια....παρακατω η τραγικη μου εμπερεια:
μπαινω στο pet shop και ολος ευγενεια λεω: -γεια σας θα ηθελα τεστ αμμωνιας... -τι να το κανεις? -θελω να στρωσω το ενυδρειο μου -και την αμμωνια τι την θελεις? -για να την ριξω μεσα ωστε καποια στιgμη να αυξηθουν τα νιτρικα και τα νιτρωδη μεχρις οτου πεσουν και να μηδενιστει η αμμωνια για να στρωθει τελικα το ενυδρειο. και τοτε αρχισαμε,μου λεει με αρκετα υψηλο τονο -που τα ακουσες αυτα τα πραγματα...κατσε φρονιμα...δεν στρωνεται ετσι το ενυδρειο...για να το στρωσεις πρεπει να βαλεις μεσα ψαρια,να τα ταιζεις λιγο και να βαζεις ενα φαρμακο που επιταχυνει τη βιολογικη αναπτυξη των βακτηριδιων(το ειχα βαλει στην αρχη)καθε εβδομαδα μεχρι να στρωθει..τα τεστ αμμωνιας σου ειναι αχριστα,θα τα χρειαστεις μονο αν σου πεθανει ξαφνικα ενα ψαρι ![]() μετα απο αυτο εγω εφυγα (τουλαχιστον ηξερε οτι το χρυσοψαρο που ειχα δεν μπορουσε να ζησει στα 30 λιτρα μου).. |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι καλος αυτος.......
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χα! Ναι - για να "στρώσεις" το ενυδρείο μου δίνεις μερικά λεφτά, σου δίνω ψάρια (ποιός τα νοιάζεται; ) και μόλις ψοφήσουν από την αμμωνία έρχεσαι και παίρνεις κι άλλα, και μετά από αρκετά ευρώ και ψάρια αργότερα, θα έχει στρώσει - no problem!
Φίλε Δημήτρη, κι εγώ σαν αρχάριος πριν 8 μήνες άκουγα αυτά και άλλα πολλά από τους πετσοπάδες. Για καλή μου τύχη έπεσα στο GAB. Είναι εντυπωσιακό σε πόσα θέματα τα πετ λένε ότι τους κατέβει είτε από ασχετοσύνη είτε με σκοπό το βραχυπρόθεσμο κέρδος. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να ζητάς κάτι και να σου λένε "τι το θέλεις"?
Προσωπική εμπειρία: Συνήθως αγοράζω ακρυλικά (για να φτιαξω βασούλες ,υπερχειλήσεις κλπ) απο ένα συγκεκριμένο μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τις προάλλες καθώς βιαζόμουν να τελείωσω μια κατασκευή πήγα σε ένα μαγαζί της "γειτονιάς" που πουλάει ακρυλικά -Χέρεται... -Γεια σας, τι θα θέλατε -Θα ήθελα 1 τετραγωνικό μέτρο πλέξι μάυρο 3mm -Tι να το κάνεις φίλε μου?? -Το χρειάζομαι για να κάνω μια κατασκεύη. -Τι ακριβώς θέλεις να φτιάξεις? -Μια υπερχείληση για ενυδρείο. -Αααα, δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλα το πλέξι δεν κάνει για ενυδρεία ![]() -Και γιατί δεν κάνει?? -Γιατι με τον καιρό πρασινίζει... -Δηλαδη απο μαύρο θα γίνει πράσινο? ![]() -Οχι δε με καταλαβες πιάνει γλίτσα μέσα στο νερό έτσι μου έχουν πει... -Αααα καλα ,δε πειράζει κόψε μου ένα φύλλο γιατί βιάζομαι, εξάλλου ενυδρεία φτιάχνω.... -Α οκ όπως θελέις...
|
||||
|
||||
![]()
αφου λοιπον σαν πελατες ξερουμε τι θελουμε και παμε και το ζηταμε,δεν δινουμε καν λογο τι το θελουμε!!το πληρωνουμε για να το αγορασουμε??Αρα το κανουμε οτι γουσταρουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το e-shop του ΠΣΦΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 26-10-09 21:45 |
Arxarios.....Pet shop.... | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 18-02-09 15:18 |
pet shop ΠΑΤΡΑΣ | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-12-08 21:10 |