|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
guys and girls θα ήθελα κάποιος να μου πεί αν μπορεί τι τζάμια θα χρειαστώ για ένα ενυδρείο 240 λίτρων και με διαστάσεις 100πρόσοψηΧ40ύψοςΧ60βάθος. Επείσης σε τι τιμές κυμένονται.Είμαι απο Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με 6 χρυσόψαρα είσαι μια χαρά, αλλά όχι koi, γίνονται πολύ μεγάλα και προορίζονται μόνο για λίμνες.
|
||||
|
||||
![]()
Για τα τζάμια πρέπει να κάνεις εσύ μια έρευνα αγοράς γιατί οι τιμές παίζουν.
Πριν το γήπεδο του ΠΑΟΚ(οέο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν επιμένεις στις αρχικές διαστάσεις νομίζω με προσεκτικό κόλλημα με 8αρια τζάμια είσαι οκ. αν πας στις διαστάσεις που σου προτείνω θέλεις 10αρια τζάμια. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου εγω θα σου προτεινα για καλο και για κακο να δουλεψεις με 10αρια τζαμια και 10αρες κοντρες οπως και να το κανεις,επισης προσεχε η διαστασεις των τζαμιων να ειναι ακριβεις,και μην το κανεις ροντε(για ναχεις μεγαλυτερη επιφανεια κόλησεις)ή ροντε μονο εξωτερικα για πιο καλη εμφανιση.τζαμια εχει ΚΑΝΑΡΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥγωνια γυρο στα 150ε κολλημενο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο σημειο οπου θα μπει το ενυδρειο ειναι το μεγιστο υψος που μπορω να εχω.Υπαρχει καποιο προβλημα με τοσο υψος για τα χρυσοψαρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πας για 8αρι τζαμι
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξε καλυτερα νεο θεμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ή δες το ενυδρειο του ηλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο του Ηλια.....Κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου και εγω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην γινομαστε υπεβολικοι οτι το 8αρι γινετε 5αρι . Με τις κοντρες που μπαινουν πανω κατω δεν παιζει ρολο τοσο η επιφανεια επαφης καθε φατσας με τον πατο αλλα το τις τασεις αντεχει το τζαμι που εχει να κανει με το παχος του. Μια ενδεικτικη τιμη για 8αρι ειναι 27 ¤ το τμ και 2 ευρω το τρεχον ροντε και 33 ευρω για το 10αρι (απο τον χουχουλιδακη στην τουμπα που περνω εγω).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εψαξα και δεν βρηκα καπου που να λεει για το τι ειναι καλυτερο να κανεις(ροντε η οχι)εκτος απο τι σελιδα στο γη και υδωρ.δεν ξερω ποσο παλια ειναι τα αρθρα αλλα ξερω οτι πολλοι τα συμβουλευονται για πληροφοριες.οσο για το αν κοβεσε η οχι,με λιγο γυαλοχαρτο εισαι ενταξει,εγω παντος δεν ειχα προβλημα,τωρα για την τιμη των τζαμιων δεν πιστευω πως ειναι συμαντικη η διαφορα 29 ε με 33.καλητερα γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.τελος παντον αυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ειναι θεμα φυσικης και εχει να κανει με τασεις.δεν υπαρχει η φραση ".καλυτερα γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε" ειμαστε στο 2009.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο πιο λείο είναι το τζάμι τόσο καλύτερη συγκόληση θα γίνει (πράγμα που δίνει το ροντάρισμα).
Το ροντάρισμα (ανάλογα με την γωνία κοψίματος) αυξάνει την συνολική επιφάνεια που θα εφαρμόσει η σιλικόνη, από 10% και πάνω. Όσο περισότερη σιλικόνη μπει ανάμεσα στα τζάμια, ανάλογα μεγαλύτερη θα είναι και η ελαστικότητα σε ταλαντώσεις ......με μέτρο ε, γιατί αν βάλεις 1 πόντο σιλικόνη θα γίνει γιογιό το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ το δεχομαι!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
γρατζουνιές σε τζάμια | alcol | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 07-07-08 12:48 |
Αλγη στα τζάμια? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-12-07 15:40 |
Φυσαλίδες στα τζάμια | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-07 14:07 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |